Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 29, 2018

10 motive pentru care te doare frecvent capul

10 motive pentru care te doare frecvent capul

Te doare des capul? Iată care sunt 10 posibile motive pentru durerile de cap frecvente și ce poți face în această direcție.

#1 Bei prea multă cafea!

Uite cum stă treaba cu cafeaua: este de fapt o sabie cu două tăișuri. Ea îți poate stimula mintea, dacă este consumată în cantități rezonabile. În caz contrar, cafeaua îți dă dureri de cap. Deci ai grijă câte cești de cafea bei pe zi.

#2 Dormi prea mult

Nu. Nu face asta. Este motivul pentru care te trezești adesea în weekend cu dureri de cap care îți dau planurile peste cap.

#3 Nu-ți place locul de muncă

Cel mai mult timp îl petrecem la locul de muncă. De aceea este foarte important să lucrezi într-un mediu pozitiv și fără stres. Pentru că altfel, doar stresul este suficient ca să-ți dea frecvent dureri de cap.

#4 Probleme în viața personală

Un mediu pozitiv este important și acasă, nu doar la serviciu. Să te gândești cu plăcere la întoarcerea acasă după o zi obositoare este ideal.

Deci, dacă trăiești cu o persoană care te cicălește constant și te stoarce de energie, sau dacă lupți constant pentru cineva din cercul tău, vei avea cu siguranță mai multe dureri de cap și migrene decât în mod obișnuit.

#5 Ecranul computerului este prea luminos

Ochii noștri nu sunt făcuți din punct de vedere biologic să suporte lumina intensă a ecranului computerului ore în șir. Deci, dacă te uiți prea mult la ecranul computerului, care are o lumină prea orbitoare, vei sfârși cu o durere de cap neplăcută.

Soluția: Poți folosi un ecran sau ochelari de protecție împotriva luminozității prea mari, care în mod constant îți afectează retina.

#6 Postura

Deseori nu realizezi cât de greu îți este capul până în momentul în care adormi în timp ce citești, iar apoi te trezești când capul îți cade în față. Deci, fă o favoare mușchilor gâtului și umerilor, menținând o postură bună. Asta previne încordarea excesivă a acestor zone ale corpului și previne durerile de cap care pot apărea datorită stresului asociat.

#7 Ești expusă frecvent la produse chimice puternic mirositoare

Crede-mă, un nas sensibil poate fi cauza durerii de cap care îți sparge timpanele. Deci, dacă nu poți scăpa de mirosul acestor produse chimice, o mască de protecție va scădea considerabil intensitatea acestora.

#8 Părul strâns prea tare

Dacă obișnuiești să-ți prinzi părul prea strâns, cu numeroase ace de păr, sau într-un coc care efectiv îți trage capul , acesta este motivul din spatele durerilor de cap frecvente. Toate acestea creează o tensiune constantă asupra scalpului, așa că mai bine prinde-ți părul într-o manieră mai confortabilă, ca să nu te mai doară capul.

#9 Te uiți la telefon prea mult timp

Dacă te uiți în jos la telefon perioade lungi de timp, presiunea asupra bazei gâtului este destul de mare. Aceasta, împreună cu greutatea capului, poate fi motivul durerilor de cap frecvente.

#10 Stai prea mult la soare

Dacă stai prea mult sub soarele arzător, acesta este motivul pentru care apare durerea de cap. Poartă o pereche de ochelari de soare și o pălărie de protecție data viitoare!

error

Like dacă îți place blogul meu