Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 16, 2018

4 remedii care te ajută să scapi de riduri

4 remedii care te ajută să scapi de riduri

Fie că este vorba de înaintarea în vârstă, fie datorită expunerii la razele ultraviolete, apariția ridurilor este un fenomen comun, și, din păcate, destul de greu de controlat.

Toate ne dorim să avem un ten cu aspect mai tânăr, fără riduri, iar pe piață există o multitudine de tratamente pentru asta. Noi încercăm să vă oferim o soluție mult mai bună pentru problema ridurilor, naturală, accesibilă din punct de vedere al costurilor, și extrem de eficientă în același timp.

  1. Masca cu lapte și miere

O mască facială ușor de preparat este cea cu lapte și miere. Aceste 2 ingrediente naturale sunt foarte cunoscute pentru beneficiile lor de sănătate și frumusețe.

Mierea este grozavă pentru efectul ei de hidratare, precum și pentru faptul că strânge pielea și o face mai fermă. La acestea se adaugă și proprietățile sale antibacteriene incredibile. Pe de altă parte laptele este un exfoliant natural, foarte bogat în acid lactic. El are un rol important în reînnoirea suprafeței pielii și decolorează petele datorate vârstei.

Ai nevoie doar de 2 linguri de lapte praf și o lingură de miere. Ingredientele se amestecă, până se obține o pastă moale. Se aplică amestecul pe față, și se masează ușor, cu mișcări ciruclare, timp de 5-10 minute. Se lasă să stea timp de 20-25 de minute, după care se îndepărtează de pe față cu un prosop curat înmuiat în apă caldă.

Se poate repeta de două ori pe săptămână pentru o piele frumoasă și cu un aspect mai tânăr.

2. Masca cu miere și .. mere

Antioxidanții prezenți în mere, și anume vitaminele A, C și E sunt de mare ajutor pentru a obține un aspect mai tânăr al tenului. Antioxidanții din mere pot preveni apariția prematură a ridurilor.

În primul rând, se fierbe un măr, iar după ce se răcește se îndepărtează semințeleși se zdrobeșțe până se obține o pastă. Se adaugă în ea miere și lapte praf. Se aplică pasta pe față și se lasă să acționeze timp de 15 minute. Se clătește apoi cu apă rece.

3. Masca cu miere și lămâie

Mierea este foarte bună pentru ten, deoarece crește capacitatea acesteia de a conserva umezeala. Sucul de lămâie hrănește pielea uscată și îi conferă o strălucire naturală, sănătoasă.

Se amestecă bine o lingură de miere cu sucul de la o lămâie. Apoi, aplică amestecul pe față și lasă-l să acționeze timp de 20 de minute. Se spală apoi cu apă rece.

4. Masca cu miere și papaya

Papaya coaptă este foarte bogată în vitaminele A, C și E, iar combinarea acestuia cu miere ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire ale pielii – riduri, pistrui și pete de vârstă.

Zdrobește papaya coaptă pentru a forma o pastă, după care adaugă miere în ea. Se amestecă bine ingredientele și se aplică pe față. Se lasă să acționeze timp de 20 de minute, după care se clătește cu apă.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: