Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 8, 2018

4 sfaturi de la Opi pentru următoarea manichiură cu gel

4 sfaturi de la Opi pentru următoarea manichiură cu gel

Sănătatea și frumusețea unghiilor tale nu stau doar în puterea manichiuristei. Doar vorbim de unghiile tale. Deci, înainte de a-ți face următoarea manichiură cu gel, asigură-te că vei primi servicii și produse de calitate.

 

1. La salon nu ești ca la o întâlnire pe nevăzute
Înainte de a-ți face programarea la salon, întrebarea cea mai evidentă este: “Ce produse folosiți?”

După cum știi, nu toate produsele sunt de aceeași calitate. Într-un salon în care se folosesc cele mai bune produse vei primi și toate explicațiile necesare privitoare la procesul de aplicare. Pentru ca gelul să reziste, este absolut obligatoriu ca să fie utilizate toate produsele și echipamentele conform specificațiilor producătorului.

De exemplu, pentru aplicarea gelulilor OPI,  sunt necesare un strat de bază, două straturi de gel și un top coat. Unghiile trebuie bine curățate și hidratate înainte.

În timpul procesului de aplicare, manichiurista trebuie să folosească o lampă LED cu timer. Acest echipament este obligatoriu pentru a obține o manichiură cu gel rezistentă și durabilă!

Când produse de calitate sunt aplicate corect, vei merge acasă cu cele mai frumoase unghii care vor crește lungi și rezistente.

2. Nu accepta folosirea pile electrice!
Nu este absolut niciun motiv pentru a folosi pila electrică înainte de a aplica gelul. În cele mai multe cazuri, este nevoie doar de puțină lustruire sau pilire a unghiei înainte de aplicarea gelului,  deoarece una dintre cele mai importante preocupări este ca unghiile să nu fie afectate.

3. Atenție la soluțiile de îndepărtare a gelului
Îndepărtarea corectă a gelului este elementul cheie pentru ca unghiile tale să își păstreze sănătatea. Niciodată să nu încerci să decojești gelul de pe unghii! Vei ajunge să decojești și două sau chiar trei straturi ale suprafeței unghiei iar daunele pot fi permanente.

Gelul trebuie îndepărtat la salon, prin înmuiere cu soluții profesionale de calitate, care curăță ușor gelul fără să afecteze unghia.

4. Nu pleca cu mâna goală
Acum că manichiura este  gata, este important să întrebi manichiurista despre produsele de care ai nevoie pentru întreținere. Dacă îți place o nuanță de ojă, ar fi bine să o ai la îndemână pentru retușuri înainte de următoarea vizită la salon. Și nu uita să-ți programezi următoarea vizită. Programarea în avans este cheia pentru îngrijirea permanentă a unghiilor.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: