Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 11, 2016

4 trucuri pentru ca să-ți faci unghiile mult, mult mai ușor

4 trucuri pentru ca să-ți faci unghiile mult, mult mai ușor

Să-ți faci manichiura la salon este un prilej de plăcere, dar, din diferite motive, costuri, timp sau chiar lene, multe dintre noi preferăm să ne facem singure unghiile.  Dacă vrei să-ți perfecționezi abilitățile, vezi aici câteva trucuri.

Ține lucrurile sub control. Nu contează dacă ești dreptace sau stângace, folosirea mâinii nondominante este la fel de dificilă ca a scrie SMS-uri cu ochii închiși. Se recomandă ca, atunci când folosești mâna nondominantă, să miști mai degrabă mâna pe care o pictezi decât pe cea care ține pensula. Știu, sună ciudat, dar are sens. Controlul mâinii este mult mai mare, o miști mai ușor în mod constant, în pași mici, iar manichiura ta va fi mult mai curată.

Tot la capitolul curat.. Ca să cureți unghiile de ojă, mai ales dacă are o culoare intensă, iată ce trebuie să faci. Înmoaie un bețișor de urechi în acetonă și începe să ștergi. Astfel se curăță majoritatea ojei. Apoi, ia o baghetă de rimmel de unică folosință, înmoaie-o puțin în acetonă și trece-o înainte și înapoi pe la marginile unghiei. Perii rigizi vor curăța orice urmă de ojă.

Pedichiură fără complicații. În general, pedichiura este destul de dificil de realizat. Cel mai simplu este să pictezi unghiile așa cum poți, fără să-ți faci griji pentru pete. Las-o apoi să se usuce peste noapte. A doua zi dimineață, fă-ți un duș cald și vei vedea cum se șterge orice urmă de ojă de pe cuticule.

Folosește un suport. Așează degetul pe care îl pictezi pe un suport. Asta îți oferă mai mult control și îți garantează că nu se va lipi de celelalte degete atât timp cât oja este încă umedă.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: