Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 26, 2018

5 moduri în care poți utiliza creionul de ochi alb

5 moduri în care poți utiliza creionul de ochi alb

Folosirea creionului de ochi ajută la definirea ochilor și la evidențierea lor. Este o metodă foarte bună prin care poți atrage atenția asupra ochilor tăi.

Pratic însă, modul în care folosești creionul de ochi este ceea ce îl face atât de special. Ai folosit mult creionul negru, nu-i așa? Dar l-ai încercat și pe cel alb? De ce? Pentru că nu este doar un creion de ochi, este mult mai mult decât crezi.

Sunt mai multe moduri în care poți folosi creionul alb, ca parte a ritualului tău de machiaj. Este unul dintre cele mai vechi trucuri de machiaj. Începând de la crearea iluziei unor ochi mai mari și până la iluminarea ochilor, creionul alb poate face multe. Află cum!

1. Folosește-l drept bază pentru fardul de ochi

Dacă ți-ai cumpărat recent un creion de ochi alb și nu prea știi ce să faci cu el, ei bine, asta trebuie să faci – să-l folosești ca bază pentru fardul de ochi.

Da, așa este. Poate fi o bază foarte bună pentru machiajul ochilor. Va face ca fardul să țină mai mult și servește deasemenea și ca primer, înainte de a începe machiajul propriu-zis.

Pune puțin pe vârful degetelor și aplică pe pleoape pentru a folosi ca bază, apoi împrăștie-l puțin înainte de a aplica fardul.

2. Folosește-l pentru a lumina colțul interior al ochilor

O modalitate foarte bună de utilizare a creionului de ochi alb este pentru a face mai luminos colțul interior al ochilor.

De ce ai vrea să faci asta? Răspunsul este foarte simplu. Colțurile interioare ale ochilor sunt de obicei întunecate. Iar evidențierea și iluminarea lor va face ca ochii obosiți și terni să pară mai luminoși și mai mari.

Un alt beneficiu al folosirii creionului alb aici este faptul că, fiind mai deschis prin natura lui, va da ochilor o tentă mai naturală, spre deosebire de highlighter, care e posibil să dea un look mai intens, pe care nu îl preferă oricine.

3. Creionul alb acoperă petele roșii

Te deranjează petele sau roșeața de pe pleoape? Poți scăpa de ele temporar foarte simplu, folosind machiaj.

Aplică creion de ochi alb pentru a acoperi aceste pete roșii, iar apoi folosește puțin concealer pentru sigilare. Acum continuă machiajul tău obișnuit.

4. Definește sprâncele

Dacă vrei să-ți definești sprâncenele într-un mod special, cea mai bună alegere este să folosești puțin creion de contur alb.

Mai întâi, aranjează-ți sprâncenele cu pensula specială. Apoi aplică creionul alb de-a lungul liniei sprâncelor și împrăștie-l puțin pentru a evidenția sprâncenele.

5. Face ochii să pară mai mari

Dacă vrei să creezi iluzia unor ochi mai mari cu ajutorul machiajului, poți face acest lucru foarte simplu, cu ajutorul creionului de ochi alb. Mai mult, creionul alb îți luminează ochii instantaneu și ești gata de plecare.

error

Like dacă îți place blogul meu