Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 16, 2018

6 trucuri naturale ca să arăți bine dimineața fără machiaj

6 trucuri naturale ca să arăți bine dimineața fără machiaj

Dacă nu-ți place să te machiezi dimineața sau pur și simplu nu ai timp pentru asta, dar vrei totuși să arăți bine, acesta este articolul pe care trebuie neapărat să-l citești.

În rutina ta zilnică de dimineață, adesea nu ai timp suficient pentru machiaj. Dar este important pentru tine să arăți prezentabil atunci când pășești afară pe ușă, nu-i așa?

Desigur, îți place să experimentezi diverse trucuri de machiaj. Ca toate fetele, ai vrea să încerci diverse nuanțe de ruj, mascara, fard de ochi, etc. Dar ca să arăți prezentabil, machiajul nu este absolut necesar. Da, e adevărat, look-ul fără machiaj, natural poate fi chiar foarte frumos.

Trucurile de mai jos sunt pentru acele dimineți când nu-ți ajunge timpul ca să te machiezi, dar vrei să arăți fabulos.

Pasul 1: Exfoliază-ți buzele cu periuța de dinți

Începe cu un pas de bază. Când mergi să te speli pe dinți dimineața, exfoliază și buzele cu periuța de dinți. Freacă ușor buzele cu periuța de dinți. Astfel toată pielea uscată de pe buze va dispărea ca prin minune. Dar ține minte, fii cât mai blândă cu putință.

Pasul 2: Exfoliază-ți pielea folosind un scrub ușor

Acest pas face ca tenul tău să capete un fresh, natural și curat. Prin exfolierea pielii se îndepărtează celulele moarte de pe față. Aplică un scrub ușor pe față și masează puțin. Poți folosi un burete sau o pensulă.

Pasul 3: Pielea ta trebuie să arate strălucitor

Acesta este unul dintre cei mai importanți pași. Începe să bați ușor cu palma pe față. Poți chiar să tragi ușor de obraji. Asta ajută la stimularea circulației sangvine, iar tenul tău va arăta mai luminos și mai proaspăt.

Pasul 4: Aplică o cremă hidratantă

Hidratarea pielii este foarte importantă, indiferent dacă porți sau nu machiaj. Aplică crema ta hidratantă obișnuită și apasă ușor pielea, pentru a fi cât mai bine absorbită. Poți folosi și un balsam de buze pentru hidratarea acestora.

Pasul 5: Aranjează-ți sprâncenele

Este un pas foarte important, mai ales dacă nu aplici machiaj. Doar ai grijă să le aranjezi puțin înainte de a ieși din casă. Apoi periază-le puțin în sus, pentru a arăta cât mai bine.

Pasul 6: Curbează-ți genele

Pentru că aceste trucuri sunt ca să arăți cât mai bine într-un mod natural, nu poți folosi rimel. În această situație devine foarte util cleștele pentru curbarea genelor. Curbează puțin genele și vei vedea o diferență uriașă. Curbează-le de două ori pentru cele mai bune rezultate.

error

Like dacă îți place blogul meu