Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 17, 2020

7 nuanțe de ruj la fel de fermecătoare ca rujul roșu

7 nuanțe de ruj la fel de fermecătoare ca rujul roșu

Ori de câte ori vrei să faci impresie, rujul roșu este cel mai la îndemână, pentru că el îți conferă farmecul și curajul necesar. Nu te poți plictisi niciodată de buzele roșii clasice, și totuși, există și alte nuanțe de ruj care te pot ajuta să te faci remarcată.

Într-adevăr, rujul roșu este o opțiune grozavă pentru orice petrecere, dar la un moment dat poate deveni destul de repetitiv. Află că mai sunt și alte nuanțe de ruj care nu te vor dezamăgi.

Portocaliu închis

Portocaliul închis este noul maro. Sunt anumite tonuri de ten pentru care maroul nu este o alegere potrivită, de aceea următoarea opțiune poate fi portocaliul închis.

Este o nuanță elegantă, grațioasă și plăcută, care va evidenția tot ce ai mai tu mai frumos de arătat. O nuanță care nu te dezamăgește, care va întoarce capetele cu siguranță. Alege-o și tu!

Portocaliu

O nuanță îndrăzneață, care se apropie cel mai mult de șarmul rujului roșu. Are multă lumină, ceea ce poate fi puțin intimidant, dar asta nu trebuie să te oprească în a o încerca.

Ieși puțin din zona ta de confort și încearcă această nuanță plină de energie.

Mov

Buzele mov sunt curajoase și frumoase. Dacă e să vorbim despre o nuanță vibrantă, plină de energie, aceasta este movul.

S-ar putea să fi auzit că modul în care te gătești arată modul în care te simți. Ei bine, acest mov curajos, fabulos, te va face cea mai plină de încredere persoană din cameră. Fă pasul cu încredere și alege rujul mov.

Roz

Rozul este culoarea pe care toate femeile o iubesc. Nu are cum să nu facă parte din aceasta listă!

Dacă e să ne gândim la o nuanță care să înlocuiască roșul clasic cu la fel de multă vanitate, capabilă să-ți dea un aer proaspăt, acesta este rozul subtil și drăguț. Rujul roz merge cu orice rochie și cu orice machiaj. Iar partea cea mai bună este că dacă o folosești și la ochi și obraji obții acel look monocromatic despre care se vorbește atât. 

Lila

Poate că îți este dificil să ieși din zona ta de confort, poate că preferi rujurile nude cuminți,  iar roșul ți se pare prea țipător.  Există și pentru o tine o soluție, o nuanță subtilă cum este lila-ul.

Este o nuanță ceva mai diferită, pe care te încurajez să o încerci. Energic și luminos, rujul lila este nuanța pe care cu siguranță o vei îndrăgi. 

Maro deschis

În general folosim rujul pentru a atrage atenția asupra buzelor, dar o idee bună este și să le unfirmizăm cu restul feței. Iar maroul deschis asta face. Îți uniformizează atât de frumos buzele încât le scoate în evidență. 

Maro închis

Maroul închis este una dintre nuanțele cele mai populare, încă dinainte ca cele nude să răstoarne toată industria cosmetică. Este atât de universală. Dacă nu știi cu ce nuanță să-ți asortezi ținuta, încearcă rujul maro.

Există totuși un risc. Dacă nu alegi bine nuanța de maro, e posibil să obții un look spălăcit. Va trebui să faci câteva încercări, dar cu siguranță vei reuși.

error

Like dacă îți place blogul meu