Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 28, 2020

7 trucuri simple ca să obții un contur de ochi perfect

7 trucuri simple ca să obții un contur de ochi perfect

Machiajul ochilor este o parte foarte importantă a machiajului feței. Multe dintre noi dau mai multă importanță sau pun accent pe machiajul ochilor, chiar dacă nu poartă machiaj pe față. În cele din urmă, ochii dramatici fac parte din visul oricărei fete.

Cine nu-și dorește ochi perfecți? Chiar dacă nu te pricepi prea bine, există o soluție pentru ca să-ți faci un contur de ochi bun. Aceste trucuri te pot ajuta în rutina ta de machiaj pentru a obține conturul de ochi perfect.

1. Unește punctele

Aceasta este o tehnică foarte vechi de aplicare a conturului de ochi pentru începătoare. Poți folosi un contur de ochi gel sau lichid pentru a reuși acest truc.

Tot ce ai de făcut este să marchezi prin mici puncte linia pleoapei superioare. Apoi, unește aceste puncte cu linii. Simplu. Poți îngroșa puțin liniile dacă vrei să fie mai evidente.

2. Evită întinderea pielii din jurul ochilor

Când aplici conturul, ai grijă să nu întinzi pielea din jurul ochilor. Asta va împrăștia creionul și îi va da un aspect murdar.

Iar în cazul în care linia de contur se mâzgălește, ai la dispoziție un truc simplu să o repari. Corecteaz-o cu un bețișor cu vată muiat într-o cremă, demachiant sau corector și gata!

3. Folosește bandă pentru crearea ochiului de pisică

Dacă vrei să-ți faci acel ochi de pisică perfect ascuțit, banda este cea mai bună soluție pentru tine.

Lipește o bandă de-a lungul ochilor. Trasează linii dedesubtul benzii pentru a obține capătul alungit și ascuțit. Scoate banda și vei vedea că ai obținut ochiul de pisică perfect.

4. Ți s-a terminat creionul contur? Folosește fard de ochi!

Uneori, creionul contur tocmai s-a terminat și nu ai timp să cumperi altul repede. În aceste situații de urgență, fardul de ochi te poate salva.

Folosește un fard de ochi închis la culoare, negru sau maro închis, sau orice culoare dorești să folosești. Folosește o pensulă subțire și trasează o linie pe linia genelor, pentru a obține efectul conturului. Mai accentueaz-o puțin dacă e nevoie.

5. Poți face ochii să pară mai mari cu un creion contur alb

Dacă ai ochii mici, un creion de contur alb te poate ajuta să pară mai mari. Conturul alb nu este ceva ce oricine și-ar dori să experimenteze sau să folosească. Dar dacă este folosit corect, poate rezolva problema ochilor mici.

Folosește creionul de contur alb pe linia pleoapei inferioare și contur negru pe linia pleoapei superioare, iar rezultatul se va vedea instantaneu.

6. Folosește rimel pentru contur

Vei fi uimită cât de mult te poate ajuta rimelul. Aplică 2-3 straturi de rimel pe gene, atingând și rădăcinile genelor. Așa va părea că ai folosit creion contur. Dar nu uita să atingi rădăcinile, atunci când îl aplici.

7. Fardul de ochi face ca linia de contur să țină mai mult

O problemă frecventă cu care ne confruntăm este aceea ca linia de contur să țină mai mult. Fardul de ochi joacă un rol vital în această situație.

După ce aplici conturul, presară puțin fard de ochi de aceeași culoare pe deasupra. Amestecă-le bine împreună, iar conturul de ochi va rezista mult mai mult. Ai grijă să folosești aceeași culoare pentru un look perfect.

error

Like dacă îți place blogul meu