Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 16, 2016

7 utilizări surprinzătoare ale cafelei. Pentru frumusețea ta

7 utilizări surprinzătoare ale cafelei. Pentru frumusețea ta

Cafeaua poate face mai mult pentru tine decât să te trezească pur și simplu dimineața. Mai mult decât beneficiile sale pentru sănătate, poate reduce inflamațiile și poate da volum părului tău.

Urmărește videoclipul si vezi cum poți utiliza cafeaua în rutina ta de frumusețe:

  1. Balsam pentru ochi – înmoaie două bucăți de vată în cafea, după ce s-a răcit. Stoarce-le puțin și asează-le peste ochii închiși timp de  minute. Fă acest lucru dimineața, și cearcănele vor dispărea.
  2. Exfoliant – amestecă o ceașcă de zaț de cafea, 1 jumătate de ceașcă de zahăr și o ceașcă de ulei de nucă de cocos. Masează-ți pielea în timpul dușului. Un beneficiu al zațului este consistența lui, care are efecte uimitoare asupra pielii și lipsite de strălucire.
  3. Pentru creșterea în volum a părului –  Amestecă zaț de cafea cu balsam pentru păr. Masează și clătește.
  4. Calmant pentru arsurile solare – Înmoaie un prosop în cafeaua rece diluată și pune-l peste zonele arse de soare.
  5. Strălucire pentru părul negru – după șamponare, toarnă pe păr cafea răcită. Așteaptă 10 minte înainte de a clăti părul.
  6. Mască anti-aging – amestecă 1/2 ceașca de zaț de cafea cu 1/2 ceașcă de pudră de cacao. Adaugă 1 ceașcă de lapte integral și 1 linguriță de miere. Lasă să acționeze timp de 15 minute și apoi clătește.
  7. Anti-celulită – Ai nevoie de o ceașcă de zaț de cafea, 1 jumătate de ceașcă de zahăr și o ceașcă de ulei de nucă de cocos. Folosește amestecul pentru masaj pe pielea udă.


 

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: