Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 20, 2018

8 remedii magice pentru ridurile de expresie

8 remedii magice pentru ridurile de expresie

Ridurile de expresiie sau liniile zâmbetului nu sunt neapărat semne de îmbătrânire. Ele sunt cauzate cel mai des de faptul că o persoană zâmbește sau râde foarte des. În timp, factori precum râsul, zâmbetul și chiar încruntarea, pot determina apariția unor linii fine în jurul gurii. Ele te pot face să arăți mai în vârstă decât ești.

Dar există remedii pentru asta. Operații chirurgicale cosmetice sau tratamente chimice pot reduce aceste riduri rapid, dar pe termen lung, pot apărea diverse efecte secundare. Cele mai bune sunt remediile naturale, pe care le poți aplica chiar la tine acasă.

Ridurile de expresie pot fi tratate cu remedii și ingrediente naturale. Aruncă o privire și vezi cum poți scăpa de aceste riduri.

1. Apă

Aportul suficient de apă ajută pielea, menținând-o bine hidratată. Pielea uscată este mai predispusă la apariția ridurilor, datorită deshidratării. Deci, primul și cel mai natural remediu pentru liniile zâmbetului este consumul adecvat, zilnic, de apă.

2. Suc de lămâie

Sucule de lămâie conține agenți care ajută la întinderea pielii din jurul gurii, iar vitamina C pe care o conține previne apariția radicalilor liberi.

Aplică suc de lămâie pe ridurile din jurul gurii. Sau taie o lămâie și tamponează cu ea zona din jurul gurii. Asta ajută la îndepărtarea liniilor fine din această zonă.

3. Albuș de ou

Albușul de ou funcționează cel mai bine pentru tratarea ridurilor de expresie.

Bate un albuș de ou într-un bol. Adaugă 1 lingură de miere și amestecă bine. Aplică acest amestec consistent pe ridurile din jurul gurii și lasă-l să acționeze timp de 15-20 de minutes. După cele 20 de minute, clătește cu apă caldă. Aplică de două ori pe săptămână pentru rezultate mai bune.

4. Aloe Vera

Aloe vera are vitaminele C și E, care ajută la menținerea fermității pielii, dar și hidratarea adecvată a acesteia. Ea hrănește și repară pielea, reducând astfel ridurile din jurul gurii.

Taie o frunză de aloe vera și stoarce-o pentru a putea scoate gelul. Aplică gelul de aloe vera pe riduri și clătește după 5 minute cu apă obișnuită.

5. Turmeric

Turmericul are proprietăți anti-age, care ajută la reducerea ridurilor și a altor linii fine din jurul gurii, făcând pielea moale și fină.

Adaugă 1 lingură de pudră de turmeric într-un bol. Adaugă 1 lingură de ulei de cocos și amestecă bine. Aplică acest amestec pe ridurile din jurul gurii și lasă-l acolo timp de 15 minute. După acest timp, poți clăti cu apă simplă.

6. Papaya

Papaya ajută la reducerea aparenței ridurilor și liniilor fine din jurul gurii. Este un remediu cu efect rapid.

Taie o papaya în bucăți mici și scoate pulpa din el. Aplică această pulpă pe riduri și așteaptă 15 minute. Apoi clătește cu apă simplă și tamponează ca să se usuce.

7. Ceai verde

Ceaiul verde are calități anti-age care ajută la reducerea liniilor fine ale zâmbetului. Mai are și antioxidanți care ajută la întinderea pielii din jurul gurii.

Prepară puțin ceai verde și pune-l la frigider. Se poate aplica nu numai pe riduri ci pe toată fața. Ajută la reducerea liniilor zâmbetului.

8. Exerciții faciale

Exercițiile faciale ajută mult la reducerea liniilor zâmbetului. Sunt câteva exerciții pe care le poți face. Iată unul dintre ele. Ține dinții strânși și zămbește complet. Așteaptă 10 secunde și apoi repetă. Fă acest exercițiu de 15-20 de ori în fiecare zi și vei vedea o mare diferență pentru pielea ta.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: