Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 9, 2018

9 manichiuri ale celebrităților care vor deveni trendul anului 2018

9 manichiuri ale celebrităților care vor deveni trendul anului 2018

Un nou an, noi trenduri în manichiură, corect? Întâmpinăm anul 2018 cu brațele deschise și noi modele de manichiură inspirate de celebrități. Să vorbim despre trendurile în manichiură pe care toată lumea va dori să le aibă anul acesta.

Artă pentru cuticule: Anul acesta ne vom accesoriza cuticulele, la fel ca Hailey Baldwin sau Jessica Biel.  Este interesant și distractiv să accesorizezi un look fără să investești în bijuterii scumpe. Pot fi realizate cu ojă, lănțișoare, perle sau alte materiale.

Manichiura cu pietre swarovski a lui Ashley Graham la competiția Miss Universe a avut exact gradul de strălucire de care avea nevoie. 

Stickere pentru unghii: Când manichiura obișnuită nu mai este suficientă, celebritățile trec la următorul nivel, stickerele pentru unghii. Este de departe cel mai mare trend al domeniului, pe care îl vedem cel mai adesea în fotografiile de Instagram a unor celebrități precum Kylie Jenner, Katy Perry sau Bella Thorne. Toate au purtat autocolante pentru unghii sau stickere transferabile pe bază de apă.

Roz cromat auriu:  Jada Pinkett Smith și-manichiuria creat o adevărată semnătură cu manichiura sa roz cromat auriu în decembrie. Este un trend care merită urmărit. Adăugarea rozului auriu la unghiile cromate este o notă de clasă.

Motive geometrice abstracte: Designul conceptual este deja un trend. Femei ca Janelle Monáe, Jessica Williams, și Ashley Graham au putut fi văzute cu unghii cu motive geometrice, abstracte. Cu siguranță va prinde, sunt mult prea cool, nu-i așa?

Noul nude: Similar trendului minimalist al machiajului, unghiile nude vor avea momentul lor, mai precis unghiile nude-pe-nude. Unghiile nude sunt subtile, ușor de realizat, o manichiură foarte simplă. Manichiura lui Peyton List cu spațiile nude negative și zonele albe este un exemplu perfect al acestui trend în plină ascensiune.

Manichiura asortată: Se pare că folosirea culorii outfit-ului și la manichiură este o tendință în creștere. Hailey Baldwin a apărut recent într-o rochie verde argintiu și cu unghii în aceeași culoare la un show de televiziune. Debra Messing  s-a încadrat în același curent la Emmy Awards, cu unghii maro metalic și o rochie burgund.

Unghii cer înstelat: Puțin sclipici adăugat la unghiile închise la culoare este cea mai nouă metodă de a transforma un look bazic perfect pentru covorul roșu. Astfel de unghii de inspirație galactică am văzut recent la Kerry Washington. Aspectul multidimensional este obținut cu sclipici fin sau cu ojă magnetizată.

Rozul balerină: Unghiile balerină înseamnă găsirea nuanței de roz cea mai apropiată pielii tale. Meghan Markle a purtat recent o manichiură care abia se vedea, roz foarte deschis. Practic acesta este un trend fără vârstă.

Verde de pământ: O culoare bogată, de verdeață va domina cu siguranță anul acesta. Nu este nicio surpriză ca manichiura în nuanțe verzi, de pământ, vor fi foarte populare, mergând pe aceeași tendință de natural, vegan, sănătos.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: