Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 1, 2016

9 secrete pentru a avea ochi superbi – fără fard de pleoape

9 secrete pentru a avea ochi superbi – fără fard de pleoape

Sezonul acesta, make-up artiștii au folosit creioane contur, balsamuri de buze, chiar și farduri de obraz în jurul ochilor – aproape orice, mai puțin farduri de pleoape. Asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la ele, ci doar să facem o mică pauză.

Să vedem care sunt cele mai tari moduri de a purta machiaj de ochi fără a folosi fard de pleoape.

Cremele iluminatoare

Aplicând creme iluminatoare poți adăuga accent și profunzime ochilor. Este ca și cum ți-ai contura orbitele. Și ca orice contur bun, efectul este super-subtil și incredibil de natural.

nyfw-delpozo-eye-makeup-w540

Blushul

Sigur, blushul nu este foarte diferit de fardul de pleoape, dar este totuși o alegere ciudată. Se folosește tot pentru contur, avantajul fiind explozia de culoare.

Foița de argint

În mod normal nu am pune foiță de argint pe pleoape, dar, la naiba, parcă am vrea să încercăm. La show-ul Holly Fulton din Londra, Sam Bryant a folosit fulgi de argint pe pleoape, până la sprâncene, reușind un look nu foarte exagerat totuși.

Balsamul de buze

Dacă pui balsam de buze pe pleoape, te aștepți să nu obții altceva decât o mizerie lipicioasă, dar cu formula potrivită, poate atrage atenția asupra ochilor cu un finisaj neted în loc de culoare. Adaugă puțin rimel, și efectul va fi izbitor.

nyfw-dkny-eye-makeup-w540

Creionul contur

Aceasta necesită putin sacrificiu, mai ales dacă mai ai doar un ciot. Dar merită să încerci. Colorează literalmente toată pleoapa cu contur negru, care are un finisaj foarte opac, mat, ce va dura toată ziua.

Creionul de ochi 

Vești bune pentru cele cărora le plac creioanele colorate: Creioanele de ochi te pot ajuta să dai formă și profunzime ochilor tăi, fără să pierzi mai mult de două minute cu asta.

Eyeliner color

Pentru un efect dramatic, cel mai bun mod de a obține un ochi de pisică este să tragi o linie viu colorată. Atât de viclean și atât de simplu!

Culorile de buze

Makeup artistul Sil Bruinsma a combinat patru culori diferite de luciu de buze puternic pigmentat pentru a obține o nuanță de albastru rece, holografic. Foarte impresionant, mai ales dacă afli că nuanțele combiante de el au fost albastru, purpuriu, alb și negru.

Conturul grafic

Ochii de pisică nu sunt chiar revoluționari, decât dacă sunt reinventați, cum a fost la Oscar de la Renta. Ia creionul negru de contur, trasează ochiul de pisică și apoi dublează-l, peste pliul pleoapelor. Este modul perfect de a împinge limitele.

error

Like dacă îți place blogul meu