Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 31, 2019

Acoperă semnele acneei în 3 pași simpli

Acoperă semnele acneei în 3 pași simpli

Acneea ți-a fost cel mai mare dușman și, în aumite zile din lună, încă îți mai dă de furcă. Este mai greu însă să acoperi cicatricile rămase de la coșuri problematice decât să le tratezi pe cele noi. Iar în zilele în care ai vrea să-ți abandonezi ritualul cosmetic și să încerci un machiaj mai light, se dovedesc a fi adevărate obstacole iritante. Oricât de multe concealere ai încerca, parcă tot nu reușești să obții acel finisaj perfect pe care ți-l dorești.

Te-ai gândit că poate nu este suficient să folosești concealer pentru a acoperi semnele acneei? Pentru a da impresia unui ten de porțelan, trebuie să acoperi cu grijă acele zone, urmând pașii de mai jos:

1. Asigură-te că ai pregătit o bază bună pentru machiaj. Niciun concealer nu va corecta imperfecțiunile dacă îl aplici pe o piele uscată, a cărei suprafață este acoperită de celule moarte. Așadar, exfoliază mai întâi tenul, apoi folosește o crema hidratantă iluminatoare ca să reduci aparența roșeții. Abia acum poți începe să aplici produsele de make-up.
2. Aplică un fond de ten lichid, într-un strat cât mai subțire, astfel încât să unformizezi aspectul tenului, dar fără să-l faci să arate ca o mască, ceea ce doar ar scoate în evidență cicatricile. Folosește o pensulă sau un burețel de blending și asigură-te că l-ai repartizat în mod egal peste tot. Apoi, cu o pensulă cu peri fini, aplică un concealer lichid, foarte pigmentat, pe zona semnelor. Nu ai nevoie de mult produs, dar îți trebuie puțină precizie în aplicare.
3. La final trebuie doar să fixezi machiajul. Ai nevoie de o pudră fină care să confere un finisaj complet – aplic-o ușor, în strat subțire.

Mai multe detalii aici

error

Like dacă îți place blogul meu