Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 29, 2020

Adaugă aceste tipuri de seruri în rutina de îngrijire și vei observa schimbări magice ale părului și tenului tău

Adaugă aceste tipuri de seruri în rutina de îngrijire și vei observa schimbări magice ale părului și tenului tău

Multe tipuri de seruri sunt benefice pentru ten și pentru păr. Trebuie doar să le alegi bine, în funcție de problema pe care o ai. Compus în principal din apă, serul poate fi utilizat pentru piele împreună cu o cremă. În cazul părului, cel mai bine este ca serul să fie aplicat direct pe părul uscat cu prosopul.

O altă întrebare pe care probabil v-o puneți este dacă să aplicați serum-ul seara sau ziua. Ei bine, aceasta este complet doar alegerea ta.

Identifică problema pe care o ai și alege serul ideal pentru tine!

Ser pentru protejarea părului împotriva deteriorării

Părul degradat este o problemă comună, părul fiind permanent expus la soare și la praf. Dacă vrei să rezolvi această problemă, alege un ser cu conținut de pro-keratină și începe să-l aplici pe părul umed. Vei observa diferența atunci când părul se usucă. Conținutul de pro-keratină ajută părul să-și mențină culoarea naturală.

Ser revitalizant împotriva căderii părului

Dacă ai obosit încercând tot felul de metode pentru a împiedica căderea părului, iată una pe care nu trebuie s-o ratezi – servul revitalizant împotriva căderii părului. Acesta menține vitalitatea părului, controlează nivelul sebumului, ajută la îmbunătățirea circulației sangvine și curăță sau deblochează foliculii părului. Acesta controlează căderea părului și stimulează creșterea părului.

Încearcă acest ser reparator pentru păr!

Ser pentru strălucirea tenului

Spre deosebire de creme, care sunt prea groase pentru a pătrunde profund în piele, serul reușește să ajungă în cele mai adânci straturi ale pielii. Serul are un conținut lichidian suplimentar, care hrănește celulele profunde ale pielii și le tratează pe cele deteriorate. Dacă găsești un ser pentru strălucire, acesta lucrează asupra aspectului tenului, făcându-l mai strălucitor.

Ser reparator pentru noapte

În timpul somnului, celulele pielii au cel mai mult timp la dispoziție pentru a reacționa. Astfel, înainte de culcare, un ser reparator aplicat pe față pregătește pielea pentru noapte. Poți aplica serul sub crema de noapte.

Ser hidratant

Orice cremă hidratantă are un efect calmant asupra pielii, dar, pe termen lung, ea nu conferă nivelul de hidratare dorit. Dacă vrei să te asiguri că pielea ta este foarte bine hidratată, folosește un ser hidratant. Acesta poate fi utilizat după fiecare spălare a feței, și chiar ca bază pentru machiaj. Aplicarea lui face tenul bine hidratat și sănătos.

Alege acest ser hidratant, care are și efect de reducere a ridurilor!

Serul iluminator anti-age

Datorită îmbătrânirii, pielea devine moale și se lasă, de aceea necesită îngrijire specială, pentru a deveni fermă și fără riduri. Factorul iluminator adaugă la aspectul frumos al tenului. Ideal pentru femeile 30+, acesta trebuie aplicat imediat ce începi să vezi că apar linii fine sau riduri. Tenul tău va apărea mai proaspăt și mai tânăr.

Comandă aici serul anti-îmbătrânire cu acid hialuronic și colagen.

error

Like dacă îți place blogul meu