Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 16, 2019

Cafeaua este un foarte bun ingredient de înfrumusețare. Vezi cum o poți folosi!

Cafeaua este un foarte bun ingredient de înfrumusețare. Vezi cum o poți folosi!

Cafeaua este un produs miraculos, care are o aromă divină și este plină de cofeină. Ea te ajută să stai treaz mai mult timp, dar este de mare ajutor și pentru unele probleme de frumusețe.

Aceste minunate boabe pot fi folosite în mai multe moduri. Trebuie doar să ne amintim că nu este doar un lichid care te ajută să treci mai bine peste ziua de lucru, ci este și un secret de înfrumusețare care te poate face să arăți mai tânără și mai sănătoasă.

Cu cafea poți să-ți creezi propriul tău balsam pentru păr, scrub pentru corp și chiar cremă anticelulitică, atunci când este folosită împreună cu ingredientele potrivite.

Boabele de cafea ajută la eliminarea sebumului în exces, reduce aparența celulitei, poate fi folosită pe post de scrub pentru multiple scopuri, și multe altele. Află mai multe detalii despre acestea mai jos!

Exfoliere cu cafea

Textura granulată a pudrei de cafea este motivul pentru care cafeaua este ingredientul natural perfect pentru exfoliere. Pentru cele mai bune rezultate se poate combina pudra de cafea cu ulei de măsline sau apă, obținându-se astfel o pastă, cu care se freacă pielea, la fel ca în cazul oricărui alt exfoliator.

Cafea pentru colorarea părului

Datorită culorii sale, cafeaua are calitatea de a intensifica nuanțele de maro ale părului. Trebuie doar să amesteci o parte de cafea măcinată cu o parte de balsam de păr și să aplici pe scalp. Menține aproximativ 5-10 minute, apoi clătește.

Tratament pentru celulită

Cafeaua este un tratament grozav pentru celulită. Trebuie doar să amesteci puțin zaț de cafea cu apă pentru a obține o pastă, cu care se freacă pielea timp de câteva minute. Aceasta ajută la strângerea imediată a pielii.

Tratarea picioarelor cu cafea

Cafeaua este bogată în antioxidanți și are un miros extraordinar. Amestecă două părți de ulei de cocos cu o parte de zaț de cafea. Înmoaie picioarele în apă caldă timp de câteva minute. Cât sunt încă umede, folosește acest scrub exfoliant și hidratant pe picioare, apoi clătește. Astfel se îndepărtează pielea uscată de pe picioare.

Mască de față cu cafea

Cafeaua este un aditiv grozav în orice mască de casă, deoarece ajută la strângerii pielii și are proprietăți stimulatoare. Combină părți egale de zaț de cafea, miere naturală și iaurt și amestecă bine. Aplică pe față și menține timp de 30 de minute. Clătește cu apă rece

error

Like dacă îți place blogul meu