Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 20, 2016

Cateva lucruri simple, dar bine de stiut, despre ruj

Cateva lucruri simple, dar bine de stiut, despre ruj

Sunt unele zile in care nu mai ajungi sa te machiezi, sau, pur si simplu, machiajul este ultima ta grija. De aceea este bine sa stii un singur lucru: rujul, chiar si de unul singur, te poate face sa arati bine instantaneu.

Chiar daca nu mai folosesti nimic altceva, nici anticearcan, nici fard de pleoape sau de obraz, putin ruj te poate ajuta foarte mult. Si nici nu trebuie sa treci prin toate etapele de aplicare corecta a rujului. Sunt cateva trucuri de aplicare rapida, care te vor ajuta sa nu pierzi prea mult timp cu rujatul.

Pentru ca nuantele nude sau naturale fac linia buzelor mai greu de definit, acestea sunt culorile pe care trebuie sa le alegi, daca nu ai prea mult la timp dispozitie. Daca se scurge, se pateaza sau se sterge pe parcursul zilei, acest lucru nu va fi foarte evident, ca in cazul culorilor mai intense, iar tu nu vei arata dezordonat.

Scapi foarte usor cu o aplicare rapida a unui ruj nude. Nu ai nevoie de creion de buze si nici macar de oglinda.

Desigur, daca alegi o culoare mai indrazneata,  dar nu vrei sa te complici cu creionul contur sau nu vrei sa fii nevoita sa te rujezi de prea multe ori intr-o zi, atunci foloseste un gloss, sau un ruj lichid, este cea mai buna alegere.

Gloss-ul sau rujul lichide dureaza mai mult si se aplica mai precis si mai usor, datorita aplicatorului special. Asa ca, in general, odata aplicat, nu mai trebuie sa-ti faci griji tot restul zilei.

Suna destul de usor, nu?

error

Like dacă îți place blogul meu