Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 10, 2015

Ce planuri ai pentru weekend? Alege machiajul potrivit ocaziei

Indiferent că îţi propui să petreci weekend-ul la munte sau să iei cina într-un restaurant, este esenţial să arăţi impecabil din cap până în picioare. În funcţie de locaţie, alege un machiaj cu o pronunţată tentă de glam, sau dimpotrivă, unul cât mai natural.

Pentru ieşirile în natură
Dacă ţi-ai propus să petreci un weekend în natură, trebuie să-ţi asortezi ţinuta cu un machiaj natural. Pentru a face faţă temperaturilor scăzute, dar şi soarelui puternic, tenul are nevoie de hidratare. Începe prin a aplica o cremă de faţă, iar apoi un fond de ten apropiat de nuanţa pielii. Îţi va ascunde imperfecţiunile, dar îţi va şi proteja pielea de frig.

Dacă vrei ca faţa ta să nu semene cu o mască, pulverizează apa termală pe zona T imediat după ce ai aplicat fondul de ten. Este inutil să aplici mult make-up când situaţia nu o cere. Aşa că e suficient ca pentru machiajul ochilor să foloseşti doar mascara şi eventual, un eyeliner. Pentru ca buzele tale să capete un aspect natural, apelează la un mic truc. Tamponează-le cu un bureţel pe care ai pus o picătură de fond de ten, iar apoi aplica un lipgloss în nuanţe de roz.

Pentru ţinuta elegantă
Dacă vei petrece o seară într-un club sau la restaurant, atunci şi machiajul trebuie să fie în ton. Începe cu aplicarea fondului de ten pe faţă, dar nu uita să cobori până pe gât, mai ales dacă o să porţi o rochie decoltată. Pentru ochi, ai nevoie de farduri cu tente gri şi mov, de eyeliner şi mascara. Combină culorile între ele, dar întotdeauna aplică fardurile închise în exteriorul ochiului. Continuă înspre interior cu nuanţe mai deschise, pentru a oferi luminozitate privirii.

Pentru un look cu puternice tente de glam, aplică gene false în nuanţe de mov. Sprâncenele au un rol foarte important, aşa că nu uita de ele. Pune puţin fixativ pe pensula unui rimel uscat sau chiar pe o periuţă de dinţi şi aranjează-le! Pentru a contura pomeţii, aplica blush-ul de jos în sus, dinspre obraji înspre tâmple. Completează machiajul cu un ruj roşu.

sursa: http://www.monitorulbt.ro/

error

Like dacă îți place blogul meu