Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 11, 2018

Ce sunt extensiile pentru unghii cu gel și ce trebuie să știm despre ele?

Ce sunt extensiile pentru unghii cu gel și ce trebuie să știm despre ele?

Cu siguranță ați auzit de extensiile pentru unghii. Probabil ați încercat să vă și montați. Sigur că v-ați făcut manichiură cu gel măcar o dată. Toate acestea împreună înseamnă extensii pentru unghii cu gel. Sunt făcute din același material ca gelul de unghii, adaugă lungime unghiilor, sunt rezistente în timp și nu conțin substanțe chimice care să afecteze unghia. NU, nu este prea frumos ca să fie adevărat.

Extensiile pentru unghii cu gel sunt mai sănătoase decât extensiile acrilice obișnuite, care conțin elemente chimice precum metil-metacrilat, toluen sau acetonitril, și altele, deși unele saloane încă le mai folosesc.

Gelul pentru unghii este nepericulos , deși s-a arătat că în timp, unghiile se subțiază, datorită utilizării prelungite sau îndepărtării necorespunzătoare. În ceea ce privește folosirea lămpii UV pentru uscarea gelului, experții spun că riscul de a dezvolta cancer malign din acest motiv este foarte mic. Având în vedere aceste lucruri, toate persoanele din industrie s-au declarat în favoarea gelului pentru unghii ca metodă de prelungire a duratei de viață a ojei și de întărire a unghiilor.

Ce să mai vorbim, extensiile pentru unghii cu gel sunt ușor de aplicat, vin într-o mare varietate de dimensiuni, astfel încât le poți alege pe cele care se potrivesc cel mai bine unghiilor tale. În plus, au si diverse forme, astfel încât se pot tăia și aranja oricum dorești.

Cum funcționează: Extensia, cu un strat subțire de gel transparent pe ea, se aplică pe unghie. Apoi se usucă la lampa cu LED. Gelul acționează ca un liant, astfel încât extensia și unghia devin ca una, gelul transparent acoperind orice asperități, iar extensia devine astfel încă și mai rezistentă.

Extensiile de gel țin până la 3 săptămâni, la fel ca o manichiură cu gel obișnuită, în funcție de ritmul de creștere natural al unghiilor. Când vrei să le îndepărtezi, se folosește doar puțină acetonă, ca să se înmoaie, iar apoi se scot ușor cu pila.

Încă un plus? Dacă folosești ojă pentru unghii obișnuită pe extensiile de gel, aceasta se poate îndepărta și unghiile se pot reface ușor. Extensiile pot fi tăiate și pilite pe măsură ce unghiile cresc. Dar cel mai important este faptul că extensiile de gel arată foarte bine, chiar mai bine decât unghiile naturale, mai ales pentru că le poți forma oricum dorești.

Extensiile cu gel sunt puternice și rezistente, durabile, dar și subțiri, arată natural și pot fi baza pentru orice model de manichiură.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: