Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 14, 2018

Ce trebuie să știi atunci când porți ruj nude

Ce trebuie să știi atunci când porți ruj nude

Rujul nude este adeseori preferat celui colorat sau închis, pentru că este mai subtil și conferă un aspect natural. Cu ajutorul rujului nude obții cel mai natural look, care se potrivește la aproape orice ton al pielii. Dar o problemă majoră a folosirii rujului nude este faptul că îți poate ruina tot aspectul dacă nu alegi bine culoarea.

Dacă vrei să arăți elegantă fără să exagerezi cu machiajul, atunci rujul nude este cea mai bună metodă pentru a obține acest efect. Asta pentru că, atunci când aplici ruj nude, machiajul din celelalte zone trebuie să fie bine echilibrat, pentru a obține lookul natural.

Sunt anumite lucruri pe care trebuie să le știi, pentru ca să obții un look perfect!

Exfoliază buzele

Această etapă ajută nu doar la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, dar conferă și o bază fină de aplicare. Exfolierea buzelor înainte de aplicarea rujului, face ca acesta să se mențină mai mult timp și previne formarea scuamelor.

Poți folosi un scrub gata preparat sau poți face unul chiar tu. Aplică-l pe buze și freacă ușor cu o periuță, cu mișcări circulare. Aplică o cremă hidratantă după exfoliere.

Folosește primer

Doar exfolierea nu este suficientă pentru ca rujul să reziste mai mult timp. După exfoliere, aplică puțin primer sau fond de ten pe buze și masează ușor.

Primerul formează o bază pe buze și le menține umiditatea pe parcursul zilei. După ce ai aplicat primerul, conturează buzele cu un creion contur potrivit cu culoarea tenului tău.

Alege culoarea potrivită

Deși este vorba de un ruj nude, este important să alegi culoarea care se potrivește cel mai bine culorii buzelor tale. Întotdeauna alege o nuanță mai închisă decât culoarea buzelor.

Dacă tenul tău este palid, poți opta pentru nuanțe de roz sau piersică. Dacă ai tenul mai închis la culoare, cele mai potrivite sunt nuanțele ciocolatii. Poți opta și pentru bej, dacă ai subtonuri de galben.

Echilibrează cu un machiaj corect

Doar aplicarea rujului nude te poate face să arăți foarte palidă. De aceea este important să-ți echilibrezi aspectul cu ajutorul machiajului.

Pentru asta, adaugă culoare obrajilor aplicând puțin blush. Asta ca să nu arăți prea spălăcită. În ceea ce privește ochii, poți opta pentru ‘smokey eyes’. Asta va crea un look dramatic dar și elegant.

error

Like dacă îți place blogul meu