Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 14, 2018

Ceaiul verde reduce căderea părului! Vezi cum îl poți folosi!

Ceaiul verde reduce căderea părului! Vezi cum îl poți folosi!

Te afli printre cele care încearcă tot felul de remedii împotriva căderii părului? Înseamnă că te afli în locul potrivit.

Căderea părului poate fi un adevărat coșmar pentru multe dintre noi. Factorii care conduc la căderea părului sunt numeroși, începând de la poluare până la modificări ale stilului de viață, probleme hormonale, sau expunerea exagerată la soare, etc. Dar o metodă eficientă de tratare a căderii părului include folosirea ceaiului verde.

La fel cum consumul unei cești de ceai verde este foarte sănătos, aplicarea lui pe păr conferă numeroase beneficii. Ceaiul verde este o sursă foarte bogată de antioxidanți, care ajută la stimularea creșterii părului. Când ceaiul verde este aplicat pe scalp, el stimulează circulația sangvină, ceea ce ajută părul să crească.

Cum folosim ceaiul verde în rutina de îngrijire a părului pentru a reduce căderea părului?

Clătire cu ceai verde – Cea mai simplă și cea mai bună metodă de folosire a ceaiului verde pentru păr este folosirea lui pentru clătirea finală. Astfel, ceaiul verde ajută și la tratarea eficientă a problemelor scalpului.

Ai nevoie de: 3-4 pliculețe de ceai verde, ½ litru de apă.

Cum procedezi: Mai întâi, pliculețele de ceai verde se pun în apă timp de 10-15 minute. După ce speli părul cu șampon, folosește soluția de ceai verde pentru clătire. Apoi clătește încă o dată cu apă simplă. Pentru cele mai bune rezultate, folosește clătirea cu ceai verde de cel puțin două sau trei ori pe lună. Această clătire te va scăpa și de mătreață.

Masca cu ou și ceai verde – Pe lângă clătire, poți folosi și o mască pentru hrănirea și condiționarea profundă a părului, ceea ce ajută și la reducerea căderii părului.

Ai nevoie de: 1 ou, 2-3 linguri de ceai verde

Cum procedezi: Mai întâi prepari un ceai. Apoi, oul întreg îl bați într-un bol și peste el adaugi 2-3 linguri din ceaiul verde preparat anterior. Amestecă foarte bine ambele ingrediente. Se aplică amestecul pe păr și pe scalp. Acoperă părul cu o cască de duș, menținând-o măcar câteva minute, până la o oră. Apoi poți clăti cu un șampon ușor, fără sulfați.

Masca cu ceai verde și ulei de cocos – O mască foarte eficientă pentru prevenirea căderii părului.

Ai nevoie de: 2 linguri de ceai verde, 1 lingură ulei de cocos, ½ de lămâie

Cum procedezi: Prepară un ceai verde proaspăt. Stoarce sucul de la o jumătate de lămâie și pune-l în ceai. Apoi adaugă uleiul de cocos și amestecă foarte bine toate ingredientele. Aplică amestecul pe păr și scalp. Masează ușor cu vârful degetelor, cu mișcări circulare, timp de 3-5 minute. Menține pe păr aproximativ 30 de minute, apoi poți clăti cu apă simplă. Folosește regulat și vei observa diferența!

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: