Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 10, 2018

Ceaiul verde, soluția miraculoasă pentru toate tipurile de ten

Ceaiul verde, soluția miraculoasă pentru toate tipurile de ten

Ceaiul verde este denumit ingredientul minune datorită proprietăților sale excepționale de protecție a tenului. Din acest motiv este des folosit și în produsele de îngrijire a tenului. El conține antioxidanți puternici, care pot trata o multitudine de probleme ale pielii.

Prevenind erupțiile acneice, împiedicând apariția semnelor de îmbătrânire sau reparând deteriorările provocate de soare, ceaiul verde este acel ingredient miraculos care poate face totul și poate fi folosit într-o mare varietate de forme. Poate fi folosit ca toner pentru piele, mască sau scrub, în funcție, mai ales, de tipul de ten.

Iată o listă cu modurile în care poate fi folosit ceaiul verde în funcție de tipul de ten!

1. Pentru tenul gras

Amestecă 1 lingură de ceai verde cu 1 lingură de suc de lămâie. Înmoaie un tampon de vată în soluția obținută și tamponează cu el toată fața.

Lasă așa timp de 10 minute, apoi clătește cu apă rece. Această metodă poate face minuni pentru aspectul tenului gras. Nu numai că absoarbe excesul de sebum, dar îndepărtează și erupțiile neplăcute.

2. Pentru tenul combinat

Amestecă 1 lingură de ceai verde cu ½ linguriță de făină gram. Aplică materialul rezultat pe toată fața și pe gât. Lasă să se usuce 10-15 minute înainte de a clăti cu apă călduță.

Aplicarea acestei măști naturale iluminează tenul și ține departe erupțiile acneice.

3. Pentru tenul uscat

Combină 1 lingură de ceai verde neîndulcit cu ½ linguriță de ulei de măsline. Împrăștie amestecul obținut pe față și masează cu mișcări circulare timp de câteva minute. Lasă să stea 10-15 minute înainte de a clăti, folosind un cleanser și apă călduță.

Tratează tenul uscat cu această combinație și vei vedea că este extrem de benefic. Îți va hidrata bine pielea și va preveni apariția scuamelor.

4. Pentru tenul predispus la acnee

Într-un bol, pune 3-4 lingurițe de ceai verde neîndulcit și adaugă 2 linguri de apă de trandafiri. Amestecă puțin. Clătește fața cu apă rece, apoi aplică soluția preparată. Clătește cu apă caldă după aproximativ 10 minute.

Această combinație incredibilă poate face minuni pentru tenul predispus la acnee. De la calmarea acneei existente până la prevenirea apariției de noi erupții, poate face tot.

5. Pentru tenul normal

Amestecă 2 lingurițe de ceai verde neîndulcit cu un praf de turmeric. Aplică materialul rezultat pe față și lasă să se usuce timp de 15 minute. Clătește reziduurile cu apă călduță.

Ideal pentru tenul normal, acest amestec special îi poate da tenului tău o strălucire radiantă și ține infecțiile departe.

6. Pentru tenul sensibil

Combină 2 lingurițe de ceai verde neîndulcit cu 1 lingură de gel de aloe vera. Împrăștie pe față și masează câteva minute. Lasă reziduurile să mai stea câteva minute înainte de a clăti cu apă rece.

Folosește ceaiul verde astfel și tenul tău sensibil va fi sănătos și fără probleme.

error

Like dacă îți place blogul meu