Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 2, 2016

Cele mai bune trucuri pentru manichiura franțuzească

Cele mai bune trucuri pentru manichiura franțuzească

Manichiura franțuzească are un farmec aparte, îți face mâinile și degetele să arate minunat, fie că îți dorești un look chic sau un aspect sofisticat corporatist.

Dacă nu ești pasionată de culori, atunci manichiura franțuzească este cea mai bună opțiune pentru tine. Baza roz, albul lăptos al vârfurilor, arată drăguț, dar și sofisticat în același timp.

Vrei ca degetele tale să arate adorabil? Atunci încearcă această manichiură. Poți merge la salon să o faci. Dar poți încerca și singură, pentru și mai mult farmec. Iar dacă știi aceste trucuri, îți va reuși cu siguranță. ,

În prezent, stilul clasic de manichiură franțuzească s-a schimbat mult, fetelor le place să experimenteze lucruri noi. Le place sclipiciul, desenele sau bulinele.

Dar orice design ai prefera, asigură-te mai întâi că unghiile tale sunt sănătoase. Ai grijă să le tai regulat, și să fie permanent curate. Scapă de obiceiurile proaste ca mestecatul sau mușcatul unghiilor, pentru că îți vor face unghiile subțiri si fragile. Păstrează cuticulele curate și îndepărtează mereu celulele moarte ale pielii.

Acum, citește trucurile de mai jos și încearcă și tu!

Mai întâi alege materialele. Ai nevoie de o pilă de unghii, ojă în două culori (una pentru vârfuri, cealaltă pentru restul unghiei), lac protector, benzi pentru unghii și o perie mică. Ce-ți mai trebuie? Puțină răbdare.

Spălarea și curățarea. Spală-te bine pe mâini și masează-ți degetele cu o cremă hidratantă ușoară. Ajută la relaxarea degetelor. Următorul pas este să-ți tai unghiile și să le pilești. Poți să-ți faci unghiile pătrate sau curbate, după preferință. Foarte simplu, nu?

Folosește benzile pentru unghii. Ia banda de unghii și acoperă ferm vârful fiecărei unghii. Asigură-te că s-a lipit foarte bine. În caz contrar culoarea principală pe care vrei s-o folosești se va întinde și pe capătul unghiei. Sigur nu vrei asta!

3

Colorează restul unghiei. În continuare, trebuie doar să iei culoarea dorită și să o întinzi usor pe unghie. Lasă primul strat să se usuce bine înainte să-l dai pe al doilea.

Acum e timpul pentru a doua culoare. Când prima culoare s-a uscat complet, ia a doua culoare și vopsește și restul unghiei. Așteaptă să se usuce bine, apoi aplică lacul protector. Aplică-l în două straturi, unghiile tale vor străluci frumos.

Curăță excesul. Dacă ai folosit culorile alb și roz, atunci va fi foarte ușor de curățat. E bine să ai întotdeauna la îndemână niște tampoane de bumbac pentru a curăța eficient excesul de culoare. Cu grijă, să nu se întindă culoarea!

 

error

Like dacă îți place blogul meu