Blog

Cele mai cool stiluri de a-ți contura ochii – foto

Un contur de ochi pare a fi doar un contur de ochi, nu-i așa? Dar ultimele show-uri de modă ne-au arătat o serie de noi stiluri, foarte creative de realizare a conturului.

De la New York la Paris, make-up artiștii au experimentat în această direcție, aducându-ne moduri noi, interesante, de utilizare a creioanelor, pensulelor și chiar a stickerelor.

Vezi mai jos cele mai noi idei. Fie că ești începătoare, sau o împătimită care poate să realizeze un ochi de pisică dintr-o singură mișcare, cu siguranță vei găsi ceva interesant pentru tine.

Începe simplu si adaugă puțin creion alb la colțurile interioare ale ochilor. Durează doar cinci secunde, iar ochii tăi vor arăta mai mari și mai strălucitori, și vei crea impresia că tocmai ai avut parte de cel mai bun somn din viața ta. more
Look-ul pe care ni l-a arătat Oscar de la Renta a fost o parte ochi de pisică, o parte inspirat de anii '60, dar 100% ceva de încercat sâmbătă seara
Ce este mai bun decât pleoapele aurite? Genele de jos creionate. Nu-i așa că vrei să încerci și tu?
Dacă vrei să adaugi ceva extra clasicului ochi de pisică, încearcă look-ul de la Altuzarra. Desenează o linie spre cuta pleoapelor, o linie spre pleoapă și a treia deasupra liniei de jos a genelor. Cele trei linii converg spre sprânceană, într-un finisaj futurist.more
Daca vrei să încerci un ochi de pisică simplu, desenează o linie, pornind de la linia genelor inferioare spre tâmplă, cum se poate vedea la A Détacher.
Un look neașteptat, dar surpirnzător de simplu de realizat, îl obții adăugând autocolante colorate pe linia superioară a genelor, imitând aspectul unei linii desenate.
Poate că ultima dată când ți-ai conturat ochii în întregime erai la liceu. Inspiră-te de la modelele Annei K și readu stilul în 2016, mai proaspăt și mai modern ca niciodată.
Poți face ca Gigi Hadid de la Versace și uită cu totul de școala veche. Banda neagră pe cap și colierul pe gât sunt strict necesare.
Un look ochi de cristal, demn de "frumoasa și bestia". Ai nevoie de bijuterii (luate de la cercei) lipite pe colțurile exterioare ale ochilor, încadrate cu contur negru gros.
O linie bleu plasată deasupra cutei pleoapelor este foarte sexy. Dacă vrei să ieși în oraș, poți desena și o steluță falsă pe obraz.
Te simți obosită, sau învinsă? Desnează o linie care coboară spre obraji și spre nas. Chiar dacă nu ești pregătită să mergi mai departe, fața ta spune altceva.
Acum că știi cum să trasezi linia neagră, adaugă-i puțină stralucire, adăugând argintiu de-a lungul liniei genelor superioare și în colțul interior al ochiului.
Conturul cu aripi duble văzut la Topshop Unique se poate face folosind un creion kohl în partea de jos și un liner lichid în partea de sus. Diferența subtilă de textură va avea un impact puternic.more
Amestecul de sclipici și de contur negru, cu o lacrimă falsă la colțul ochiului, cu siguranță va impresiona.
Poți experimenta și stilul lui Peter Philips, adică stiluri diferite la fiecare ochi.
admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

8 remedii naturale pentru estomparea urmelor și cicatricilor acneice

Nimănui nu-i place să vadă în oglindă cicatricile lăsate de acnee.  Acestea pot fi o…

3 luni ago

Mierea și tinctura de propolis, remedii naturale foarte eficiente pentru arsuri

Dacă te arzi sau te opărești ușor, și nu este nevoie să apelezi neapărat la…

4 luni ago

Ghetele perfecte pentru fiecare pe timp de iarnă

Temperatura a scăzut mult și continuă să scadă,  iar noi femeile am început să purtăm…

4 luni ago

Tot ce trebuie să știi despre îndepărtarea petelor întunecate de pe față

Este visul oricărei femei să aibă un ten fără pete, ca să nu fie nevoită…

5 luni ago

Apa cu miere și lămâie. Nenumărate beneficii pentru sănătatea ta!

Începe dimineața cu apă cu lămâie și miere! Este o băutură foarte sănătoasă, săracă în…

5 luni ago

Cum alegi pantofii potriviți ținutei tale

Alegerea pantofilor potriviți unei anumite ținute poate fi uneori dificilă. Acest lucru se întâmplă deoarece…

6 luni ago