Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 20, 2018

Cele mai importante beneficii de frumusețe ale căpșunelor, pentru tenul și părul tău

Cele mai importante beneficii de frumusețe ale căpșunelor, pentru tenul și părul tău

Beneficiile de frumusețe ale căpșunelor sunt arhicunoscute și verificate. Pline de vitamina C, acid salicilic, minerale și antioxidanți puternici, cu ajutorul lor poți avea un ten și un păr de invidiat, fără ca asta să te coste prea mult.

Femei din lumea întreagă au inclus căpșunele în ritualurile lor de înfrumusețare, mai ales pentru că, după un astfel de tratament, pielea și părul se simt ca fiind tratate și hrănite luxos.

Dacă nu ai încercat încă să folosești căpșunele pentru beneficiile lor de înfrumusețare, e cazul să încerci. Există o listă întreagă de beneficii, care ajută la îmbunătățirea aspectul pielii și a tenului.  Modurile de utilizare sunt la fel de variate, sunt potrivite pentru orice tip de ten sau de păr, iar acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să le introduci în rutina ta de înfrumusețare.

Pentru piele

1. Curăță temeinic

Căpșunele sunt foarte bogate în antioxidanți, care pătrund ușor în straturile profunde ale pielii și elimină toate toxinele și impuritățile. În loc să folosești produse scumpe de curățare facială, doar folosește căpșune pentru avea un ten cu adevărat curat.

2. Elimină celulele moarte

Presența acidului salicilic în căpșuni, le face un ingredient cu acțiune puternică pentru eliminarea celulelor moarte. Scapă de celulele moarte pentru a evita apariția punctelor negre.

3. Absorb excesul de sebum

Un alt beneficiu incredibil al căpșunelor este abilitatea de a absorbi excesul de sebum sau grăsimile. Conținutul ridicat de vitamina C din acest fruct îndepărtează efectiv excesul de grăsime de pe piele și te ajută să eviți apariția erupțiilor. Din acest motiv sunt foarte recomandate pentru rezolvarea problemelor tenului gras.

4. Îți fac pielea să strălucească

Căpșunele îți oferă o strălucire radiantă pentru părul tău. Prin conținutul de vitamina C și alți antioxidanți benefici pentru piele, căpșunele au un efect mai bun decât orice alte produse pentru piele care favorizează strălucirea.

5. Întârzie semnele îmbătrânirii

Tratează-ți pielea cu căpșune și semnele îmbătrânirii, precum liniile fine, ridurile, pielea lăsată, etc. vor întârzia să apară. Antioxidanții prezenți în căpșune stimulează producția de colagen din piele și  îi îmbunătățesc elasticitatea.

Pentru păr

6. Previn apariția mătreții

Căpșunele acționează ca un agent de exfoliere pentru scalp. Astfel previn apariția mătreții și evită apariția inflamațiilor. În plus față asta, folosirea căpșunelor pentru păr evită îngroșarea acestuia.

7. Adaugă strălucire părului

Căpșunele sunt cunoscute pentru componenții care stimulează strălucirea.  În loc să folosești seruri și creme, doar aceste minunate căpșune în doar viață și strălucire părului tău.

8. Înmoaie textura părului

Părul sârmos este neatractiv și dificil de aranjat. Dar, cu ajutorul căpșunelor, textura părului se înmoaie și este mult mai usor de îngrijit și de aranjat.

9. Previne subțierea părului

Abundența de vitamina C, le face capabile să prevină subțierea firelor de păr. Efectiv șuvițele de păr întineresc și capătă un aspect sănătos și mai amplu.

10. Controlează căderea părului

În cele din urmă, căpșunile ajută la diminuarea căderii părului. Puterea antioxidanților prezenți în aceste fructe hrănesc scalpul și întăresc foliculii de păr, cu efect în reducerea căderii părului.

 

error

Like dacă îți place blogul meu