Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 25, 2016

Cele mai populare coafuri ale sezonului următor

Cele mai populare coafuri ale sezonului următor

Direct de la prezentările de modă pentru sezonul toamnă/iarnă 2016, vă prezentăm câteva coafuri ușor de purtat. Este momentul perfect pentru a experimenta look-uri noi prin adăugarea de împletituri, straturi asimetrice și texturi stilate.

Multitudine de împletituri

Când vine vorba de împletituri, cu cât mai mult cu atât mai bine. De la codițe drăguțe cu împletituri texturate 2-în-1 la multi-împletituri de inspirație punk, este vorba de combinații și suprapuneri de cosițe pentru a crea un look unic pentru noul sezon. Foarte interesante sunt modelele care din față par simple codițe școlărești, pe când din spate se poate vedea cât de sofisticate sunt de fapt.

Genul școlăriță

Mai mulți designeri au etalat coafuri demne mai degrabă pentru un loc de joacă. Ne-au plăcut cocurile duble drăguțe ale lui David Koma și cozile de cal înalte și tinerești de la House Of Mea, în timp ce cocul dezordonat al lui Holly Fulton pare mai mult un stil potrivit pentru clasele primare.

O coadă de cal perfectă

Cozile de cal școlărești merită o menționare specială – de la cele joase elegante și drepte văzute la Osman sau la Victoria Beckham, până la stilurile libere Pringle și cele împodobite de la FAD, coada de cal simplă nu a mai fost văzută atât de mult pe podiumuri.

Drept și elegant

După câteva sezoane de bucle și de valuri, pletele drepte și elegante sunt din nou la modă.

Adaugă puțină textură

Dacă nu ești dispusă să folosești placa de îndreptat pentru noul sezon, există și câteva stiluri texturate. Am văzut multe look-uri supra-încărcate la  Toga, Vivienne Westwood, Chloe și la Alexander McQueen.

Romantism de iarnă

Chiar dacă mergi sau nu la o nuntă la iarnă, ai de unde alege o coafură romantică. Buclele texturate subțiri a la Vivienne Westwood, accesoriile neașteptate sau buclele răsucite ale lui Sibling, toate sunt potrivite pentru o poveste de dragoste modernă.

 

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: