Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 26, 2015

Coafuri de ocazie la moda in 2016: cocuri princiare si par dezordonat

Coafuri de ocazie la moda in 2016: cocuri princiare si par dezordonat

Tendintele in materie de coafuri de ocazie ale anului viitor se impart intre eleganta clasica, de inspiratie ruseasca si curentul modernist si extravagant, potrivit hairstylistului roman Cristi Pascu.

Cel mai mare eveniment dedicat stilistilor profesionişti, Salon International 2015 a avut loc recent la Londra. În cadrul evenimentului, la care a participat şi hairstylistul autohton Cristi Pascu, s-au trasat şi comunicat principalele tendinţe în coafură pentru anul 2016 .

„Londra este o lume a extremelor şi nici de această data nu a dezminţit. În ceea ce priveşte coafurile de ocazie sau cocurile, aşa cum sunt denumite ele popular, la mare căutare sunt coafurile cu păr foarte mult tapat şi exagerat, un mix rebel între păr dezordonat şi culoare puternică. Aceste coafuri sunt ideale pentru un cocktail şi se poartă cu o rochie scurtă şi neagra”, a declarat Cristi Pascu.

Nu lipsesc însă nici coafurile elegante, de influenţa princiară, caracterizate prin adaosul unor accesorii preţioase precum diademe, coroniţe sau agrafe încrustate cu pietre preţioase.

„Londonezii apreciază şi influenţa rusească, astfel că poţi avea o coafură spectaculoasă şi senzaţională cu ajutorul unor accesorii preţioase. Acest tip de coafuri princiare sunt potrivite pentru nunţi, gale, baluri sau evenimente mai speciale”, mai spune hairstylistul, menţionând că în 2016, părul scurt va fi pe val.

„Tunsorile scurte şi agresive, pe alocuri de inspiraţie masculină, sunt noul trend pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc o înfăţişare adecvată unei societăţi moderne, cu tentă minimalista. Doamnele care nu vor să-şi tundă părul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice”, a completat Cristi Păscu.

În ceea ce priveşte nuanţa părului, blondul gri se menţine în tendinţe şi este completat de nuanţe îndrăzneţe de albastru metalizat, mov sau roşu electric.

Citeste mai mult: adev.ro/nwo34u

error

Like dacă îți place blogul meu