Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 9, 2015

Coafuri pentru femei grabite

Coafuri pentru femei grabite

Traim intr-o lume agitata si suntem mereu contra-cronometru. Cu toate aceste, frumusetea este importanta si nu am face nicidecum rabat la ea. Dimineata, pregatirea pentru o zi de munca poate insemna un dus rapid si cinci minute pentru machiaj si coafura. Nimic mai mult.

De aceea, iti propunem in continuare cateva coafuri pe care le poti realiza in doar trei minute, astfel incat sa arati perfect atunci cand iesi pe usa casei.

Suvite rasucite

Suvite rasucite

Daca ai parul lung, imparte-l in trei parti, apoi tapeaza usor la radacina fiecare suvita pentru a-i da volum. Incepe cu sectiunea din mijloc. Prinde parul de la baza si rasuceste-l usor spre dreapta, apoi fixeaza-l cu o agrafa. Ia suvita din stanga si fa exact aceeasi miscare, apoi suvita din dreapta rasuceste-o spre stanga. Vezi tutorialul in clipul urmator:

Coronita inversata

Coronita inversata

O alta modalitate interesanta de a-ti prinde rapid parul este coronita. Insa de aceasta data iti vorbim despre o coronita inversata. Ce inseamna asta? Alege din crestetul capului doua suvite ceva mai groase de o parte si de alta. Apoi impleteste o codita spre spate, peste restul podoabei capilare. Prinde-o cu o agrafa la ceafa, apoi impleteste o alta din directia opusa pana cele doua codite se intalnesc. Prinde-o si pe cea din urma cu o agrafa.

Coc fancy

Coc fancy

Evident, mai rapid de cat sa iti impletesti codite este sa faci un coc. Insa nu unul obisnuit, ci unul iesit putin din tipare. Prinde-ti tot parul intr-o coada joasa, la ceafa. Desparte apoi coada in doua sectiuni egale si prinde-le cu un elastic la varfuri.

coc (1)

Rasuceste apoi fiecare dintre cele doua codite si introdu-le pe rand pe sub elasticul initial, cel cu care ti-ai prins toata podoaba capilara. Fixeaza cele doua suvite rasucite astfel cu agrafe subtiri.

Sfaturile au fost oferite de ele.ro

error

Like dacă îți place blogul meu