Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 15, 2019

Cosmetice esențiale care nu trebuie să-ți lipsească niciodată

Cosmetice esențiale care nu trebuie să-ți lipsească niciodată

Respectarea unui rutine de înfrumusețare zilnice devine din ce în mai dificilă datorită ritmului de viață alert. Știm că îngrijirea pielii este importantă, dar adesea o ignorăm, datorită lipsei de timp.

Dacă am avea o listă minimă de produse cosmetice necesare, care să satisfacă orice nevoie rapidă de înfrumusețare, totul ar putea deveni mult mai simplu.

Chiar dacă nu ai timp pentru un machiaj complet, asta nu înseamnă că nu trebuie să te machiezi deloc, nu-i așa?

Ce ar putea conține această listă? Desigur, pe primele locuri sunt produsele cosmetice cu multiple utilizări.

O cremă BB

Crema BB este foarte bună pentru că poate fi folosită pe post de fond de ten, primer, hidratant și chiar pentru protecție solară! Da, chiar este o alegere bună pentru fetele ocupate!

Șervețele umede

Dacă ești prea obosită pentru a te spăla pe față când ajungi acasă, șervețelele umede sunt de mare ajutor pentru demachiere și chiar pentru curățarea feței. Nu trebuie să-ți faci un obicei din asta, dar poți apela la această soluție măcar din când în când.

Apă de față

Este o idee bună să ai mereu la îndemână o sticlă mică cu apă de față. Nu știi niciodată când simți nevoia de a te împrospăta. Este un produs important, de care nu trebuie să uiți niciodată.

Mascara

Chiar dacă nu folosești niciun alt machiaj, neapărat trebuie să folosești mascara. Ea îți ridică ușor genele și te face să arăți mult mai alertă, chiar dacă tu nu te simți deloc așa.

O cremă hidratantă

Chiar dacă folosești o cremă BB, e bine să ai mereu la îndemână și o cremă hidratantă. Poți să-ți hidratezi tenul și să eviți uscarea pielii, oricând pe parcursul zilei.

Culoare pentru buze și obraji

O pată de culoare poate face diferența pentru look-ul tău. Puțin ruj și o pudră rezolvă asta imediat. Alege nuanțe de roz pentru un aspect natural.

O pudră compactă

Pudra compactă este obligatorie pentru gentuța de cosmetice a oricărei fete, dar mai ales pentru cele foarte ocupate. Ea te ajută să scapi de senzația de gras a feței și îți dă un look fresh aproape instantaneu!

error

Like dacă îți place blogul meu