Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 18, 2017

Crema cu ceară de albine, cel mai bun remediu natural pentru vergeturi

Crema cu ceară de albine, cel mai bun remediu natural pentru vergeturi

Se întâmplă ca, din diverse motive, elasticitatea pielii să scadă, iar rezultatul este apariţia vergeturilor. Cauzele pot fi oscilaţiile mari ale greutăţii corporale, stresul, dar şi factori ereditari.

Dacă vrei să scapi de această problemă estetică fără să apelezi la proceduri cosmetice costisitoare, îţi poţi prepara în casă diverse creme cu cele mai bune remedii pentru vergeturi, pe care le găseşti la farmaciile naturiste sau la plafar. Și nu uita să te hidratezi și să te alimentezi corect!

Vindecarea completă a vergeturilor este puțin probabilă, mai ales în funcție de vechimea acestora, dar vei reuși cu siguranță să estompezi foarte mult aspectul lor.

Pentru ca remediul să fie eficient trebuie să conţină unul dintre cele mai bune remedii pentru vergeturi, ceara de albine. 

Crema cu ceară de albine și unt de cacao preparată în casă te ajută să obţii în timp o piele catifelată, vergeturile fiind estompate în mod vizibil.

Ingrediente:

  • 1/2 pahar cu unt de cacao;
  • 1 linguriţă ulei de germeni de grâu;
  • 1 linguriţă ulei de sâmburi de caise;
  • 1 linguriţă ulei vitamina E;
  • 2 linguriţe rase cu ceară de albine.

Ingredientele se amestecă la foc mic până când ceara de albine se topeşte. Crema se pune într-un borcan curat, cu capac, și se păstrează la frigider.

Aplică această cremă după duș cu unele dintre cele mai bune remedii pentru vergeturi până când vei obţine rezultatele dorite!

O altă variantă este combinația de lămâie și miere

Sucul de lămâie este o mare sursă de vitamina C, care îmbunătățește starea de sănătate a pielii.

Mierea are proprietatea antiaging care întărește daunele pielii. Mierea îmbunătățește, de asemenea, strălucirea și catifelarea pielii.

Sucul de la o lămâie se amestecă bine cu o lingură de miere. Se masează vergeturile cu acest amestec până când intră bine în piele. Se masează cel puțin 30-40 de minute înainte de baie.

error

Like dacă îți place blogul meu