Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 21, 2019

Cuburi de gheață pentru îngrijirea pielii? Vezi cum se pot folosi!

Cuburi de gheață pentru îngrijirea pielii? Vezi cum se pot folosi!

Cuburile de gheață sunt unul dintre cele mai bine ținute secrete din industria de înfrumusețare. De la stimularea circulației sangvine până la conferirea de strălucire instantanee, cuburile de gheață pot face minuni pentru pielea ta!

Numeroase femei din întreaga lume folosesc cuburi de gheață pentru coșuri, cearcăne sau arsuri solare. Dar cuburile de gheață sunt cele mai eficiente pentru obținerea unui ten impecabil.

Gheața conferă beneficii surprinzătoare, iar atunci când este încorporată în rutina de îngrijire a pielii, beneficiile pentru ten se dublează. Gheața este incredibil de ieftină și se poate folosi pentru orice tip de ten. Gheața ajută machiajul să țină mai mult, dar este benefică pentru ten și în alte moduri, pe care o să le vedem în continuare.

 • împrospătează tenul obosit
 • tratează acneea și coșurile
 • calmează inflamațiile
 • calmează și tratează arsurile solare
 • reduce cearcănele și umflăturile de la ochi
 • tratează arsurile
 • reduce porii
 • reduce aparența ridurilor
 • elimină surplusul de sebum
 • exfoliază pielea
 • reduce roșeața pielii
 • conferă un ten perfect, strălucitor

Cum folosim cuburile de gheață pentru îngrijirea pielii

1. Cuburi de gheață și miere pentru un ten proaspăt, strălucitor

Având calități antibacteriene și antioxidante, mierea te ajută să obții uo piele moale și suplă. Folosirea ei regulată îți face tenul să strălucească.

Ingrediente: 2 linguri de miere, apă

Cum procedezi: Se amestecă mierea cu apă într-un bol. Amestecul se pune în tava pentru gheață, pentru a obține cuburi de gheață. Acestea se aplică pe față. Se lasă să se usuce și se lasă așa. Repetă aceasta de trei ori pe săptămână pentru a obține rezultatele dorite.

2. Cuburi de gheață și aloe vera pentru arsuri solare

Aloe vera are proprietăți calmante, ajutând la reducerea inflamației. Aplicând aloe vera direct pe arsură, zona se calmează instant, conferind o senzație de relaxare.

Ingrediente: 2 linguri gel de aloe vera gel și apă

Cum procedezi: Se amestecă gelul de aloe vera proaspăt extras cu apa într-un bol, iar amestecul se folosește pentru obținerea de cuburi de gheață. Cuburile de gheață astfel obținute se aplică pe zona afectată. Se lasă să se usuce și se lasă așa. Repetă aceasta de trei ori pe săptămână pentru a obține rezultatele dorite.

3. Cuburi de gheață și ceai verde pentru ochii umflați

Ceaiul verde conține antioxidanți care ajută la reducerea umflăturilor de sub ochi, estompând și cearcănele.

Ingrediente: 2 pliculețe de ceai verde și apă caldă

Cum procedezi: Într-o ceașcă adaugă apă fierbinte și cele două plicuri de ceai. După 15-20 minute se scot pliculețele și se aruncă. După ce ceaiul se răcește, se pune pentru cuburi de gheață. Odată obținute, se aplică pe zonele afectate. Se lasă să se usuce, fără a se clăti. Repetă de două ori pe săptămână pentru a obține rezultatele dorite.

4. Cuburi de gheață și scorțișoară pentru acnee

Scorțișoara are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene, care împreună cu gheața ajută la reducerea porilor, ajutând astfel la îndepărtarea sebumului și combaterea problemelor precum acneea și coșurile.

Ingrediente: 2 linguri pudră de scorțișoară și apă

Cum procedezi: Se adaugă scorțișoara în apă și se fac cuburi de gheață. Acestea se aplică peste tot pe față. Se lasă să se usuce, fără a se clăti. Repetă de trei ori pe săptămână pentru a obține rezultatele dorite.

5. Cuburi de gheață și petale de trandafiri cu efect anti-age

Petalele de trandafiri și uleiul esențial de măceșe au calități antibacteriene și anti-age, prevenind apariția liniilor fine și a ridurilor.

Ingrediente: ½ ceașcă de petale uscate de tradafiri, 5-6 picături ulei de măceșe și apă

Cum procedezi: Se amestecă toate ingredientele și se formează cuburi de gheață. Acestea se aplică pe față și pe gât și se mențin, nu se clătește. Repetă de trei ori pe săptămână pentru a obține rezultatele dorite.

6. Cuburi de gheață și bicarbonat de sodiu pentru pori

Bicarbonatul de sodiu are calități antiseptice și antiinflamatorii, care ajută la reducerea porilor, prevenind apariția erupțiilor.

Ingrediente: 1 lingură bicarbonat de sodiu și apă

Cum procedezi: Ingredientele se amestecă și se formează cuburi de gheață. Se aplică pe față și se mențin aproximativ jumătate de oră. Apoi se clătește fața și se usucă. Repetă o dată pe săptămână pentru a obține rezultatele dorite.

7. Cuburi de gheață și turmeric pentru roșeață

Pudra de turmeric are calități antibacteriene și antiinflamatorii care ajută la reducerea petelor și roșeții de pe față. Funcționează eficient în caz de acnee și coșuri.

Ingrediente: 1 linguriță pudră de turmeric și apă

Cum procedezi: Pudra de turmeric se adaugă în apa necesară pentru obținerea cuburilor de gheață. Acestea se aplică peste tot pe față și se mențin 15-20 minute. Apoi fața se clătește și se usucă. Repetă o dată pe săptămână pentru a obține rezultatele dorite.

error

Like dacă îți place blogul meu