Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 9, 2017

Cum faci ca rujul să reziste la transpirație pe timpul verii?

Cum faci ca rujul să reziste la transpirație pe timpul verii?

Nu este nevoie să renunți la machiaj vara aceasta doar ca să eviți dezastrul pe care îl poate face căldura! Există mai multe moduri pentru ca frumusețea ta să dureze. Hai să vedem cum facem rujul rezistent la transpirație.

Dacă fondul de ten îl găsim în variante rezistente la transpirație, iar rimelul are variante impermeabile și rezistente la apă, nu putem spune același lucru despre ruj. Chiar dacă este „long lasting”, acest lucru nu garantează că rezistă la transpirație. Totuși, rujul long lasting, sau cel mat, este o opțiune bună pe timp de vară. El va ține mai mult decât rujul obișnuit sau luciul de buze. Dar dacă vrei ceva rezistent la apă, va trebui să fii cu adevărat creativă!

Iată câteva metode:

1. Exfoliază

Dacă vrei să prelungești durata de viață a rujului tău, începe cu exfolierea buzelor. Periază buzele ușor, cu mișcări circulare, folosind o periuță de dinți pentru a elimina pielea moartă, sau poți folosi un exfoliant special de buze.

2. Folosește un concealer

O cantitate mică de concealer va umple crăpăturile uscate ale buzelor și va crea o bază pentru culoare. Concentrează-te pe colțurile exterioare ale buzelor, mai ales dacă au tendința să crape sau să sângereze.

3. Conturează-ți buzele

Conturează buzele și apoi umple-le de culoare pe întreaga suprafață. Acest lucru va da rujului tău oarecare opacitate, pe măsură ce rujul se șterge de-a lungul zilei.

4.  Folosește o pudră translucidă

La fel cum pudra fixează fondul de ten, ea poate avea același afect și în cazul rujului. Ai grijă să folosești o pudră translucidă adevărată. Ea va constitui o adevărată barieră pentru praf, la fel ca o hârtie absorbantă. Pe de altă parte, dacă are urme de culoare sau de sclipici, va avea exact efectul opus.

5. Aplică un strat final

După ce ai exfoliat, conturat și pudrat buzele, termină prin aplicarea unui singur strat superficial de culoare. Fixează cu un spray de finisare, și gata, ești rezistentă la apă!

error

Like dacă îți place blogul meu