Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 21, 2016

Cum să ai buzele mai pline fără să apelezi la chirurgie estetică

Cum să ai buzele mai pline fără să apelezi la chirurgie estetică

Dacă gândul la injecții sau alte proceduri cosmetice te face să tremuri, trebuie să știi că există și alte metode mai simple de obține efectele dorite fără a apela la medic.

Poți avea buzele pline fără botox sau alte fillere. Ai nevoie doar de o mână sigură și câteva cosmetice: creion de buze, ruj și luciu de buze. Hai să vedem cu poți face acest truc, chiar la tine acasă.

Începe cu un creion de buze de o nuanță similară cu cea naturală a buzelor tale. Conturează ferm buzele, având grijă să nu depășești decât cu puțin marginea lor naturală.

Folosește apoi o pensulă pentru ruj și aplică rujul pe buze, trecând și pe deasupra liniei de contur. Folosirea pensulei îți dă o precizie mai mare la marginea buzelor și o aplicare mai uniformă a rujului.

În continuare, tamponează ușor o nuanță puțin mai deschisă de luciu de buze la mijloc, atât pe buza superioară cât și pe cea inferioară. Întinde-l apoi puțin, dar nu chiar pe toată suprafața buzelor. Atunci când lumina cade pe luciul din centrul buzelor, se creează iluzia unor buze pline.

Dacă vrei să ai și obrajii mai rotunzi, joacă-te puțin cu lumina și culorile. Fața ta va părea mai rotundă în lumină dacă accentuezi puțin unele zone. Poți obține asta în doar câteva minute. Iată cum:

În primul rând, pudrează puțin pomeții cu un fard de obraz de nuanță trandafirie, pentru un aer tineresc. Apoi, dacă ai tenul deschis la culoare, folosește un evidențiator cu subtonuri argintii, iar pentru tenul mediu, măsliniu sau mai închis folosește unul auriu sau bronz.

Tamponează highlighterul ușor, cu ajutorul degetelor, de-a lungul părții de sus a pomeților, cel mai înalt punct al feței.  Poți să-l aplici și pe oasele sprâncenelor, pe rădăcina nasului și pe colțurile interioare ale ochilor, tehnica fiind denumită non-contur sau contur incolor.  Este de fapt opusul conturării. În loc să folosești o nuanță închisă pe pomeți, folosești evidențiatorul pentru a ridica cele mai înalte planuri ale feței prin reflectarea luminii și creând un contrast natural cu planurile mai joase ale feței.

error

Like dacă îți place blogul meu