Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 23, 2018

Cum să ai cele mai frumoase buze roz în mod natural

Cum să ai cele mai frumoase buze roz în mod natural

Toate ne dorim buze roz și lucioase. Buzele sunt cea mai atractivă trăsătură a feței, pe care ne-o dorim tot timpul cât mai trandafirie.

Din păcate multe persoane se confruntă cu buzele decolorate sau dimpotrivă, închise la culoare, iar asta induce o lipsă de încredere în propriul aspect. Excesul de ceai sau cafea, expunerea la soare și lipsa de îngrijire a buzelor influențează pigmentarea buzelor.

Pentru a preveni toate acestea, de obicei apelăm la diverse creme sau alte tratamente chimice care pe termen lung pot fi dăunătoare. De ce să depindem de produsele chimice când avem acasă aceste remedii naturale atât de simple? Da, e adevărat! Putem avea aceste buze roz, moi și lucioase, dar mai ales naturale, cu ajutorul unor ingrediente pe care le avem deja acasă. Să vedem care sunt acestea.

1. Ulei de migdale

Uleiul de migdale conține agenți care ajută la întinerirea pielii. De asemenea, are și proprietatea de a preveni decolorarea buzelor, dându-le un aspect mai strălucitor.

Ia puțin ulei de migdale, masează ușor buzele cu el și lasă-l pe buze peste noapte. Fă acest lucru în fiecare seară înainte de culcare.

2. Lămâie și miere

Sucul de lămâie șterge bronzul și le dă buzelor un aspect mai strălucitor. Mierea hrănește buzele și le menține moliciunea și hidratarea.

Tot ce ai nevoie pentru acest remediu sunt câteva picături de de miere și 1 linguriță de suc de lămâie. Amestecă aceste ingrediente și aplică pe buze. Lasă să acționeze timp de o oră și apoi șterge cu un șervețel umed.

3. Sfecla roșie

Sucul de sfeclă roșie este cea mai naturală metodă de iluminare a buzelor, care le dă acel aspect roz, natural.

Tot ce ai nevoie este puțin suc de sfeclă roșie, 3-4 frunze de mentă și câteva picături de ulei de migdale. Taie felii de sfeclă roșie și pune-le la blender. Strecoară sucul. Adaugă câteva frunze de mentă și câteva picături de ulei de migdale. Înmoaie un tampon de vată în acest amestec și tamponează buzele cu el. Repetă aceasta de două ori pe zi.

4. Glicerina

Glicerina ajută la menținerea umidității în piele. Aceasta previne uscăciunea și face ca buzele să arate mai lucioase.

Aplică puțină glicerină pe buze cu un bețisor cu vată în fiecare zi înainte de a merge la culcare. În acest fel vei obține acele buze roz și lucioase.

5. Oțetul din cidru de mere

Oțetul din cidru de mere acționează ca un înălbitor natural și îndepărtează pigmentul de pe buze.

Diluează câteva picături de oțet din cidru de mere în apă. Aplică pe buze cu ajutorul unui bețișor cu vată și lasă-l timp de 10-15 minute. Clătește apoi cu apă călduță. Nu lăsa peste noapte, deoarece conține acid, care ar putea deteriora pielea.

6. Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu acționază ca un exfoliant și ajută la îndepărtarea celulelor moarte. Aceasta va reduce pigmentația și va decolora buzele închise la culoare.

Adaugă puțină apă într-o linguriță de praf de copt pentru a forma o pastă. Aplică această pastă pe buze și freacă ușor, cu mișcări circulare. Las-o timp de 5 minute și apoi clătește. Repetă o dată la două zile.

7. Apa de trandafiri

Apa de trandafiri însuflețește culoarea buzelor, prin stimularea circulației sangvine.

Tot ce trebuie să faci este să aplici apă de trandafiri rece pe buze, cu ajutorul unui tampon de vată. Repetă de 2-3 ori înainte de culcare. Clătește a doua zi dimineață.

8. Aloe Vera

Aloe vera ajută la reîntinerirea pielii, dându-i un aspect mai luminos și mai bine hidratat.

Taie o frunză de aloe vera și stoarce gelul din ea. Poți folosi și gelul gata preparat din comerț. Sigur, folosirea gelului proaspăt este întotdeauna o alegere mai bună. Aplică pe buze și masează ușor. Repetă zilnic pentru cele mai frumoase buze roz.

error

Like dacă îți place blogul meu