Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 13, 2016

Cum să ai gene superbe în doar 3 pași

Cum să ai gene superbe în doar 3 pași

Chiar dacă nu ești fan Beyonce, cu siguranță ai remarcat genele ei superbe. Dacă vrei să știi secretul ei, citește sfaturile oferite de make-up artistul ei personal. Vei avea nevoie de 3 rimel-uri diferite pentru a obține efectul dorit.

Pasul 1 Investește în lungime

Multe rimeluri vin însoțite de un primer lăptos, despre care se spune că îți pregătește genele pentru rimel. Ideea este că nu ai nevoie cu adevărat de el, ci folosește mai degrabă un rimel cu efect de alungire pe post de primer.

Aplică-l începând de la rădăcină spre vârf. Mișcă pensula pe gene și trage pigmentul peste ele, ca o periuță de dinți.

Pasul 2 Atenție la genele exterioare

Pentru a obține un efect de 360º, încearcă să aplici rimelul în direcția naturală de creștere a genelor. Concentrează-te pe genele exterioare, pentru a obține efectul de ochi de pisică.

După ce ai aplicat primul strat de rimel de alungire, cât timp el mai este încă umed, aplică o mascara pentru volum. Asigură-te că ai acoperit complet genele, de la rădăcină până la vârf, trăgând de genele exterioare în sus și spre colțurile sprâncenelor.

Pasul 3 Încearcă un rimel maro pe genele de jos

Aplicarea de negru pe linia inferioară a genelor îți îmbătrânește fața. De aceea se recomandă să renunți la negrul tău obișnuit pentru genele inferioare, și să folosești maro. Este suficient un singur strat de culoare. El va arăta ca fiind negru de departe, iar de aproape va arăta mult mai bine. În plus, cine nu vrea ochi mai tineri?

error

Like dacă îți place blogul meu