Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 3, 2018

Cum să ai sprâncene frumos conturate, doar într-o lună!

Cum să ai sprâncene frumos conturate, doar într-o lună!

Sprâncenele dese și frumoase sunt foarte dorite de orice doamnă sau domnișoară. Sprâncenele sunt unul dintre elementele importante ale feței oricărei femei, de aceea toate își doresc să le aibă cât mai lungi și mai dese.

De multe ori însă, avem doar sprâncene subțiri, aspect care poate afecta încrederea și curajul de a apărea în public. Unele motive ale sprâncenelor subțiri sunt pensarea exagerată și chiar  epilarea. Deși sunt unele tratamente medicale pentru pierderea părului, ele pot avea efecte negative pe termen lung. De aceea am pregătit pentru tine o serie de remedii naturale, care te pot ajuta să rezolvi problema sprâncenelor subțiri și să ai în schimb sprâncene dese și sănătoase.

Ulei de cocos

Sprâncenele cresc mai des dacă folosești ulei de cocos. Acesta stimulează circulația sangvină, fapt care ajută la creșterea sprâncenelor. În plus, menține și foliculii de păr sănătoși. Uleiul de cocos conține vitamina E și fier, care ajută la fire de păr sănătoase la nivelul sprâncenelor.

Ulei de măsline

Uleiul de măsline este o soluție pentru un număr destul de mare de probleme de frumusețe. Aplică puțin ulei de măsline pe sprânceme înainte de a merge la culcare în fiecare seară. Poți clăti a doua zi dimineață cu apă simplă. Folosește zilnic pentru a obține acele sprâncene dese și frumoase pe care ți le dorești.

Suc de ceapă

Sucul de ceapă are un efect foarte în creșterea părului. Acest ingredient atât de comun utilizat la gătit, poate face minuni pentru sprâncenele tale. Curăță ceapa și tai-o în bucăți mici. Apoi pune bucățile de ceapă la blender sau la răzătoare. Adaugă câteva picături de apă pentru a-i înmuia consistența pastei. Aplică pe sprâncene în fiecare zi  și clătește după 10 minute.

Gălbenuș de ou

Gălbenușul de ou este un remediu foarte vechi pentru creșterea părului. El funcționează foarte bine pentru sprâncene, mai rapid decât orice alt remediu. Separă gălbenușul de la un ou, aplică pe sprâncene și lasă să acționeze timp de 15-20 minute, înainte de a clăti cu apă simplă. Folosește acest remediu de trei ori pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.

Semințe de schinduf

Semințele de schimduf pot fi folosite pentru îndesirea sprâncenelor. Sprâncenele sunt mai atractive dacă sint dese și sănătoase. Înmoaie o mână de semințe de schinduf și lasă-le peste noapte. Dă-le apoi la blender pentru a obține o  pastă. Aplică această pastă pe sprâncene și clătește după 15 minute.

Aloe Vera

Aloe vera poate rezolva nenumărate probleme de frumusețe, inclusiv creșterea sprâncenelor dese și sănătoase. Taie și deschide o frunză de aloe vera, stoarce-o pentru a scoate gelul și aplică-l pe sprâncene. Clătește cu apă simplă după 15 minute. Poți folosi gel de aloe vera gata pregătit de pe piață, dacă nu ai frunze proaspete de aloe vera.

Lapte

Laptele conține proteine care ajută la creșterea părului. Dar și calciul din lapte ajută la creșterea părului. Înmoaie un tampon de bumbac în lapte și aplică pe sprâncene. Lasă-l să stea timp de 15 minute, apoi clătește cu apă obișnuită. Aplică această metodă de trei ori pe săptămână și vei observa diferențe uriașe.

error

Like dacă îți place blogul meu