Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 17, 2015

Cum sa iti faci bucle cu o simpla bentita

Pentru că buclele nu se demodează niciodată, le-am regăsit și în acest sezon în tendințele de hair styling. Iar dacă natura nu te-a înzestrat cu bucle naturale, azi îți spunem cum poți obține onduleurile la care ai visat mereu, doar cu ajutorul unei bentițe elastice.

Sunt femei cu părul creț care și-ar dori să aibă părul drept, și sunt femei cu părul drept, care ar face orice pentru niște onduleuri bogate. Dacă în cazul primei variante placa de păr este cel mai de nădejde aliat, în cel de-al doilea caz există nenumărate trucuri pentru onduleuri rapide, trucuri care uneori nici măcar nu presupun folosirea unor instrumente de styling.

Trucul pe care noi vrem să ți-l împărtășim azi se încadrează în lista celor mai simple. Nu ai nevoie de niciun instrument de styling, nu îți supui părul la niciun tratament termic, ci ai nevoie doar de o banala bentiță elastică și de un produs de styling – spumă, fixativ, cremă etc.

Tot ce trebuie să faci este să îți pui bentița pe cap, cât părul tău este încă umed. Fie după baie, fie îl umezești puțin înainte. Apoi, în funcție de ce fel de onduleuri îți dorești, va trebui să îți împarți părul în secțiuni. Dacă vrei bucle lejere, două secțiuni sunt suficiente. Dacă vrei cârlionți, părul trebuie împărțit în mai multe secțiuni micuțe. Apoi, fiecare secțiune trebuie răsucită și prinsă de bentiță.

Dacă vrei ca buclele tale să reziste mai multe ore, este indicat să folosești o cremă sau spumă de styling înainte de acest procedeu și puțin fixativ la final. Părul tău va rămâne prins în bentiță pe tot parcursul nopții, iar dimineața următoare te poți bucura de rezultatul spectaculos!

sursa: http://www.unica.ro/

error

Like dacă îți place blogul meu