Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 27, 2020

Cum se aplică corect rujul lichid? Trucuri și sfaturi.

Cum se aplică corect rujul lichid? Trucuri și sfaturi.

Rujurile lichide sunt cu adevărat o binecuvântare, cu atât de multe varietăți de culoare, dar și pentru că, de cele mai multe ori sunt long-lasting. Îți dau libertatea să mănânci, sau să săruți, fără să te temi că se va șterge. 

Aproape toate brandurile au lansat propriile lor variante de ruj lichid. Dacă te simți intimidată de acest tip de ruj, află că totul ține de modul în care îl aplici. Iată câțiva pași pe care ar fi bine să-i respecți.

Pregătirea buzelor

Pregătește-ți buzele înainte de a aplica rujul lichid și vei scăpa de marea majoritate a problemelor de aplicare. Rujul lichid are o formulă mată, iar dacă buzele nu sunt pregătite în prealabil ți le poate usca, afectându-ți astfel look-ul.

Pregătirea este simplă: aplică puțin balsam de buze hidratant pe buze. Așteaptă să fie bine absorbit, timp de câteva minute, apoi aplică rujul.

Nu freca buzele una de alta

Rujul lichid este diferit de cel obișnuit, și nu are nevoie de frecare pentru a se aplica mai bine. Formula mată a rujului lichid este similară ca cea a unei vopsele. Are nevoie de timp pentru a se usca. Dacă îți freci buzele una de alta înainte ca rujul să se usuce, se vor forma pete. 

Folosește un ruj obișnuit pentru reîmprospătare

Rujul lichid este într-adevăr long-lasting. Dar, dacă ai nevoie să-ți reîmprospătezi look-ul pe parcursul zile, folosește un ruj obișnuit. Folosește un ruj stick semi-mat pentru un look perfect.

Aplică cu precizie

Aplicarea rujului lichid este gândită pentru a-ți face viața mai ușoară. El se usucă rapid, ceea ce înseamnă că ai puțin timp la dispoziție ca să corectezi eventualele greșeli. Folosește un creion pentru a-ți defini foarte bine buzele  și șterge bine bețișorul înainte de a aplica rujul.

Nu aplica mai multe straturi

Odată uscat, rujul lichid nu mai poate fi modificat. El are o textură astfel încât aplicarea încă a unui strat poate forma cocoloașe. Pentru orice reparație, folosește un ruj obișnuit. Sau mai bine șterge-l de tot și apoi aplică din nou. 

 

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: