Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 11, 2016

De ce ar trebui sa porti ruj rosu in fiecare zi

De ce ar trebui sa porti ruj rosu in fiecare zi

Orice femeie iubeste rujul rosu, cu atat mai mult cu cat barbatii sunt innebuniti si ei dupa el. Rujul rosu este usor de purtat la orice tinuta si unde mai pui ca un studiu realizat recent arata ca purtarea lui este cu adevarat benefica pentru fiecare femeie.

Cercetatorii de la Gettysburg College din Pennsylvania au descoperit faptul ca buzele accentuate cu ruj rosu ne fac sa parem mai tinere.

Pe masura ce imbatranim, pielea noastra se inchide la culoare, dar ochii nostri, buzele si sprancenele devin tot mai palide. Ca sa realizezi un echilibru e suficienta o tusa de ruj rosu si ii vei da tenului stralucirea de care are nevoie. Valoarea rujului rosu creste, la fel ca si vinul, pe masura ce imbatranim, intrucat arata tot mai bine odata cu varsta.

Aceiasi cercetatori au mai stabilit ca rujul rosu indeamna la selfie-uri. Femeile care obisnuiesc sa il foloseasca isi fac, in medie, trei selfie-uri pe saptamana, in vreme ce cele care utilizeaza ruj intr-o alta nuanta doar o singura astfel de fotografie. Explicatia data de specialisti este ca rujul le face pe femei mai increzatoare in propria putere de seductie, le face sa para mai indraznete si mai cretive.

Un alt studiu realizat de cercetatorii de la o universitate din Bretania arata ca barmanitele si chelneritele care foloseau ca machiaj rujul rosu primeau bacsis mai mare din partea domnilor decat cele care nu foloseau ruj deloc sau utilizau unul intr-o nuanta deschisa.

sursa: www.studentie.ro

error

Like dacă îți place blogul meu