Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 25, 2023

De ce ne plac pantofii colorați și, mai ales, cum îi asortăm?

De ce ne plac pantofii colorați și, mai ales, cum îi asortăm?

Elementele de design joacă un rol semnificativ asupra modul în care hainele tale devin un întreg, o ținută, dar și culoarea este o componentă importantă a esteticii de ansamblu. Pantofii îți reflectă cu adevărat personalitatea și chiar mai mult decât trebuie. Așa că, anul acesta, împrospătează-ți look-ul de jos în sus și încearcă să fii mai creativă cu încălțămintea aleasă.

De la culori puternice și nuanțe intense până la culori luminoase sau dramatice, există un spectru larg de pantofi colorați pe care îi poți alege. Fie că preferi galbenul strălucitor al unor sandale aurii sau originalitatea surprinzătoare unei perechi de teniși argintii, nu-ți face griji, alege să îi porți. Sunt numeroase motive pentru care pantofii colorați sunt preferați, dar cel mai important lucru este modul cum îi asortăm cu diferite ținute.

Iată câteva idei de ținute cu care asortezi pantofii colorați la fel ca pe cei negri.

 

Idei de styling pentru pantofii portocalii

 

Ca să asortezi pantofii sau sandalele colorate, este esențial să folosești teoria culorilor pentru a ști exact cu ce să te îmbraci. Deoarece portocaliul și albastrul sunt opuse pe paleta culorilor, sunt complementare, ceea ce înseamnă că arată foarte bine atunci când sunt combinate.

Alege o cămașă bleu deschis și o preche de pantaloni, iar acestea vor arăta grozav cu o pereche de sneakers portocalii. Culorile calde, așa cum este portocaliul, se combină frumos cu alte culori. Pentru o apariție bine asortată, încearcă un galben sau un maro camel împreună cu pantofii tăi portocalii, care pot fi chiar acești balerini Dogati, oranj, din piele naturală cu model floral perforat

 

Idei de styling pentru pantofii de culoare verde


Verdele este complementar cu roșu, astfel încât merg foarte bine împreună. Pe de altă parte, dacă te îmbraci în verde și roșu, s-ar putea să arăți mai degrabă a pom de Crăciun decât ca o persoană stilată. Această problemă o poți rezolva ușor purtând pantofii tăi verzi cu haine în culori luminoase puternice, așa cum este portocaliul. Hainele portocalii vor avea același impact ca roșul, dar fără să mai amintească de Crăciun.

Încearcă să porți o singură piesă portocalie în ținuta ta, iar restul poate fi negru, maro, neutru sau bleumarin. Chiar și galbenul, care stă alături de verde pe paleta culorilor, arată la fel de bine. 

Vezi aici mai multe modele de pantofi verzi pe care îi poți alege.

Idei de styling pentru pantofii roșii

Pantofii roșii sunt fără discuție îndrăgiți și atractivi. O culoare care întoarce privirile va atrage cu siguranță atenția asupra ta și devine în același timp punctul central al ținutei tale.

Asortând pantofii roșii cu piese de bază negre sau albe, te asiguri că pantofii tăi roșii vor primi toată atenția. Culorile similare, precum rozul sau portocaliul, vor arăta perfect alături de pantofii tăi roșii. Ele mai diminuează din intensitate și devin o componentă secundară în ansamblul ținutei tale. Nuanțele de bleumarin și gri funcționează perfect ca note de bază, în timp ce nuanțele de albastru echilibrează vitalitatea roșului și împart cu el centrul de atenție. 

Idei de styling pentru pantofii galbeni

Pantofii galbeni sunt o metodă pentru a adăuga o pată de culoare ținutei tale. Balerinii galbeni, plini de culoare și energie, vor pune un zâmbet pe fața oricui. Culoarea lor vibrantă arată bine atunci când este combinată cu piese bazice, monocromatice. Astfel creează rapid un punct de focalizare în timp ce tu ești elegantă și decentă. 

Pantofii de culoare galbenă merg foarte bine cu orice nuanță de albastru. În special bleumarinul merge grozav cu galbenul, mai ales în cadrul unor evenimente formale. Verdele, culoarea următoare din paletă, se asociază bine având în vedere nota lui luminoasă. 

Pentru mai multe modele de pantofi și sandale de culoare galbenă, click aici.

error

Like dacă îți place blogul meu