Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 29, 2016

Depășește limitele cu 7 noi utilizări ale rujului roșu

Depășește limitele cu 7 noi utilizări ale rujului roșu

Poți purta același ruj roșu în fiecare zi, și poți avea mereu nuanțe unice, total diferite una de alta.  Află care sunt și alte utilizări ale rujului roșu și scoate maximul din el.

Deci dacă ai vreun ruj roșu care aproape expiră sau pe care pur și simplu nu-l mai folosești, poți să încerci să-i dai noi utilizări. E păcat să-l arunci, nu-i așa?

  1. În loc de fard

Este un truc vechi de când lumea, chiar și bunica l-a folosit. Trebuie doar să-l întinzi puțin cu degetele.

2. În amestec cu alte rujuri

Nu găsești nuanța de ruj pe care ți-o dorești? Nu mai căuta. Fă-ți propriul ruj amestecând rujurile pe care le ai deja pentru a obține culoarea dorită.

Stratificarea rujurilor este o modalitate extrem de ușoară pentru a obține un nou look, fără a cheltui nimic în plus.

Când amesteci texturi diferite de ruj, încearcă să-l aplici mai întâi pe cel mat, pentru că stă mai bine pe buze decât cel cremos sau lucios. De asemenea, ca să nu murdărești tubul de ruj atunci când îl aplici peste altul, folosește mai bine o pensulă de buze.

3. În loc de anticearcăn

Folosirea rujului roșu în loc de anticearcăn este perfect legitimă, deci aplică-l.

Aplică puțin ruj roșu dedesubtul și în jurul ochilor cu o pensulă anticearcăn normală. Poți să-l aplici și peste alte pete întunecate sau înroșite. Nu prea mult, totuși.

4. Ca instrument de scris

Folosirea rujului roșu ca pe un creion în situații de criză, nu este numai la îndemână, dar are și mult farmec.

5. Transformă-l în balsam de buze

Te-ai săturat de buzele mate? Nicio grijă. Transformă rujul într-un balsam de buze colorat. Este surprinzător de ușor și o alternativă foarte bună pentru rujul roșu.

Ai nevoie doar de unt da cacao sau unt de shea, și să le pui puțin la microunde.

6. În loc de fard de pleoape

Folosirea rujului în locul fardului de pleoape este un alt mod de a-i arăta diversitatea, și chiar ține mai mult de originalul.

7. Ca să pătezi  lucrurile dușmanilor tăi

Petele de ruj roșu sunt foarte dificil de curățat, așa că lipește-ți buzele roșii pe cămășile sau cearșafurile dușmanilor tăi. Numai dacă o merită, desigur.

Dacă încă nu ești convinsă că merită să deții cel puțin 20 de rujuri roșii, poate că într-o zi, totuși, vei realiza măreția acestui articol bun la toate.

 

 

 

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: