Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 5, 2018

Descoperă rețeta unui exfoliant cu miere și ulei de măsline pentru buze senzaționale

Descoperă rețeta unui exfoliant cu miere și ulei de măsline pentru buze senzaționale

Dacă buzele tale arată ca trandafirii ofiliți și au multe crăpături dureroase, ai o singură soluție: exfolierea, de preferat una naturală, cum este cea cu miere și ulei de măsline. Descoperă această rețetă!

Cine este vinovat pentru acest aspect al buzelor? Desigur, genetica și stilul de viață, precum fumatul, expunerea la soare, deshidratarea, precum și alte motive. Prin exfoliere vei reuși să îndepărtezi straturile moarte ale pielii, va crește tonusul și va ajuta buzele să absoarbă mai bine umezeala.

Partea bună este că poți face un exfoliant super-eficient pentru buze, folosind ingrediente care se găsesc în bucătăria ta.

Exfoliantul cu miere, zahăr și ulei de măsline va funcționa ca prin farmec. De ce?

 1. Pentru că mierea este un umectant natural care atrage umezeala din aer pentru a hidrata pielea, este plină de antioxidanți care protejează împotriva daunelor cauzate de razele UV, și are și proprietăți antibacteriene care elimină impuritățile din piele și liniștesc crăpăturile buzelor
 2. zahărul conține o cantitate mare de acid glicolic, care elimină celulele moarte fără a înfunda porii. De asemenea, zahărul reduce petele și restabilește echilibrul de umiditate naturală a buzelor.
 3. uleiul de măsline este cel care insuflă viață din nou buzelor tale uscate și crăpate. El conține vitamina E care umple crăpăturile buzelor și protejează împotriva radicalilor liberi.

Ingrediente necesare:

 • 1 lingură de zahăr
 • 1 lingură de miere
 • câteva picături de ulei de măsline

Rețeta:

 • se încălzește mierea la cuptorul cu microunde timp de 20 de secunde, până când capătă o consistență lichidă.
 • se adaugă uleiul de măsline și zahărul și se amestecă bine.
 • se aplică pe buze, folosind o periuță de dinți.
 • zâmbește larg până când buzele se întind bine. Freacă buzele ușor, cu mișcări circulare, pentru a îndepărta pielea moartă.
 • lasă să acționeze timp de câteva minute
 • șterge-te, folosind un prosop umed. Aplică apoi un balsam hrănitor de buze.
 • dacă ți-a mai rămas din acest amestec, depozitează-l la răcoare, într-un recipient etanș. Poți să-l păstrezi timp de o săptămână.

Folosește acest exfoliant și buzele crăpate se vor netezi, vor căpăta o tentă roz și vor arăta bine pe tot parcursul zilei. Pentru cele mai bune rezultate folosește-l de două ori pe săptămână.

error

Like dacă îți place blogul meu