Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 13, 2017

Iarna aceasta, stimulează imunitatea cu usturoi și miere

Iarna aceasta, stimulează imunitatea cu usturoi și miere

Te confrunți des cu o stare de oboseală extremă fără niciun motiv aparent? Se întâmplă mereu să nu te simți bine? Nu este deloc distractiv să nu poți ieși cu prietenii, să lipsești de la serviciu, să simți disconfort sau durere.

Toate acestea sunt semne ale unui sistem imunitar slăbit, situație care favorizează apariția bolilor.

Ca să evităm acest lucru trebuie să menținem un stil de viață sănătos, și mai ales o dietă sănătoasă, să fim atenți la ceea ce mâncăm, să ne asigurăm că este hrănitor și natural.

Sigur, există o mulțime de medicamente și de suplimente pentru întărirea sistemului imunitar, dar combinația de usturoi și miere funcționează ca un detoxifiant natural pentru organism, deoarece elimină toxinele și alte deșeuri nocive din sistem, întărind sistemul imunitar și menținându-ți o stare bună de sănătate.

Este foarte ușor să ții o cură de usturoi și miere! Doar sunt două ingrediente care nu lipsesc din nicio bucătărie, nu-i așa? 🙂

Pisează câteva bucăți de usturoi în blender, ca să obții o pastă. Amestecă pasta obținută cu 2 linguri de miere și gata! Consumă pe stomacul gol, timp de 7 zile și vei vedea rezultatele.

În primul rând, te vei simți mult mai bine, vei avea o stare de sănătate și o stare de spirit de invidiat. 

Cura cu usturoi și miere te ferește de răceli și ajută organismul să lupte mai bine cu gripa, și sinuzita deoarece produce niveluri sănătoase de căldură în organism și ține la distanță astfel de tulburări.

Printre alte efecte benefice ale curei cu usturoi și miere se numără:

 – tratează tulburările coronariene – amestecul de usuturoi și miere poate elimina stratul de grăsime acumulat în artere, îmbunătățind astfel fluxul sanguin la nivelul inimii și reducând astfel șansele de tulburări coronariene;

 – calmează durerile de gât – combinația de usturoi și miere are capacitatea de a calma durerile și infecțiile din gât deoarece vine cu proprietățile anti-inflamatorii, care ajută la reducerea iritațiilor și a umflăturilor;

 – reduce diareea – amestecul este cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce în mare măsură diareea și alte tulburări digestive, deoarece reduce infecțiile prezente la nivelul colonului datorită naturii sale antibacteriene;

 – tratează infecțiile fungice – caracterul antibacterian al usturoiului și a mierii ucide bacteriile si ciupercile care afectează organismul.

error

Like dacă îți place blogul meu