Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 31, 2017

Importanța zâmbetului pentru un look glossy. Trucuri de albire naturală a dinților

Importanța zâmbetului pentru un look glossy. Trucuri de albire naturală a dinților

 

Știai că aproximativ 18% din oameni își modifică dinții cu un program de editare în toate fotografiile făcute, întrucât sunt rușinați de aspectul gălbui al acestora? În ziua de azi, să ai dinți albi și sănătoși este foarte important – de aici și numărul tot mai mare de persoane care folosesc benzi de albire a dinților acasă sau apelează la un tratament profesional de albire în cabinetul stomatologic. Pe lângă aceste două tratamente eficiente, mai există câteva trucuri la care poți apela și care îți pot îmbunătăți albul dinților.

Soluții pentru un zâmbet alb și frumos

 

  • Periază dinții după fiecare masă

Cea mai bună variantă de albire a dinților, într-un mod cât mai natural, este perierea acestora după fiecare masă și după fiecare băutură colorată. Bineînțeles, acest lucru este destul de dificil de realizat, în special pentru că sunt și câteva gustări și pauze de cafea și țigări între mesele principale. Perierea de trei ori pe zi rămâne o regulă care stă în picioare, dar renunțarea la sucurile acidulate, consumarea a cât mai puțină cafea și nicotină, adoptarea unui regim alimentar echilibrat, te poate ajuta destul de mult în lupta împotriva pigmentărilor dentare.

  • Folosește bicarbonat de sodiu

Pentru curățarea dinților, poți folosi bicarbonat de sodiu, care ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene și a colorațiilor exogene. Este o substanță abrazivă care curăță dinții și îi ajută să devină cu câteva nuanțe mai albi.

  • Ulei de nucă de cocos

Uleiul din nucă de cocos este un truc folosit de persoanele care vor un zâmbet mai alb și strălucitor, cu cel puțin câteva nuanțe. Pe lângă curățarea cu pastă de dinți, poți aplica ulei de nucă de cocos pe suprafața dinților, lăsându-l aprox. 10-15 min pentru a-și face efectul, și apoi clătind din abundență, eventual periind dinții din nou cu pastă de dinți.

  • Oțet din mere

Oțetul de mere este o altă metodă populară de a curăța dinții, care reușește să confere o nouă nuanță dinților, mult mai albă și mai strălucitoare. Datorită ph-ului acid, care reușește să elimine colorațiile de pe dinți cauzate de cafea și nicotină, oțetul de mere ajută la eliminarea plăcii bacteriene și la protejarea gurii de germeni. Folosește soluția pe periuța de dinți și curăță atent până când îți simți dinții curați. Clătește cu apă din abundență.

  • Coji de lămâie sau portocală

Cojile de portocală și de lâmâie acționează, prin prezența acidului, ca un agent abraziv care îndepărtează placa bacteriană și implicit, colorațiile. Nu folosi prea des această soluțe, întrucât poate afecta smalțul dinților.

  • Căpșunile

O soluție naturală de albire a dinților sunt căpșunile, care au un conținut ridicat de calciu, fosfor, vitamina A și mangan, reușind să contribuie la sănătatea dinților într-un mod eficient și natural. “Rade” efectiv o căpșună pe dinți sau apelează la o soluție din căpșuni cu bicarbonat de sodiu, pe care să o aplici asemenea unei paste de dinți obișnuite pe periuță.

  • Rujul roșu

Un truc mai degrabă vizual și iluzoriu, rujul roșu sau oricare ruj de culoare închisă poate albi dinții și îți poate aduce acea poză cu zâmbetul alb de care ai nevoie, fără a face modificări într-un program de editare. Marele dezavantaj este acela că efectul este efemer și va aduce beneficii doar în momentul purtării rujului.

  • Tratamentele de albire

Pentru mai multă eficiență, apelează la tratamentele de albire a dinților executate de un cabinet specializat în estetică dentară. Tratamentul de albire dentară profesională va fi mai durabil, va albi dinții cu mult mai multe nuanțe și va reuși să corecteze pigmentațiile de pe dinți provocate de alimente și băuturi dăunătoare.

Un simplu zâmbet poate fi o diferență enormă atunci când începi discuția cu o altă persoană sau când îți propui să atragi atenția asupra ta. Zâmbetul poate spune foarte multe despre persoana care îl poartă: arată că este o persoană încarezătoare, degajată, stăpână pe situație, sociabilă și chiar deschisă către a cunoaște noi persoane. Pentru ca zâmbetul să îți aducă reale beneficii, trebuie să pui accent pe aspectul sănătos și estetic al acestuia pe termen lung. Recomandarea mea este să apelezi la un tratament de albire efectuat de un medic stomatolog, astfel încât să ai parte de un zâmbet alb de durată.

error

Like dacă îți place blogul meu