Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 11, 2015

InstaTREND: Unghii tricotate

InstaTREND: Unghii tricotate

Tendințele de pe podiumuri sunt valabile un sezon întreg, în vreme ce trendurile de pe Instagram se derulează în timp real, luând amploare cu repeziciune. Ultima modă pe Insta: o manichiură în ton cu anotimpul – unghii tricotate sau #sweaternails.

Despre ce vorbim?
După cum spune și numele în jurul căruia s-a țesut curentul, manichiura #sweaternails recreează textura și modelele tricotajelor de iarnă. Și, trebuie să recunoaștem, efectul e senzațional și extrem de potrivit în sezonul ce abia se instalează, când vom avea nevoie de extra-inspirație pentru manichiură.

0

Acasă VS. Salon
Dacă alegi modelul texturat, 3D, ce imită firele împletite, trebuie să știi că majoritatea modelelor expuse pe Instagram sunt realizate cu gel acrilic, deci cel mai simplu ar fi să-ți faci o programare la salonul de manichiură.

71

Modele instant
Dacă vrei să-ți faci manichiura cât mai inedită, poți combina simpaticele unghii tricotate cu cele cu imprimeuri inspirate din puloverele de ski. Cel mai simplu e să folosești stickere, pe care să le lipești fie numai pe o unghie, fie pe toate cele 10 degete.

#sweaternails
Inspiră-te din galeria de mai jos:

sursa: http://www.cosmopolitan.ro/

error

Like dacă îți place blogul meu