Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 20, 2015

Intra in atmosfera sarbatorilor cu machiajul potrivit

Intra in atmosfera sarbatorilor cu machiajul potrivit

In general machiajul pentru sarbatori urmeaza o linie de frumusete fermecatoare. Un look tipic pentru iarna, mai ales pentru sarbatori, ar arata cam asa: un suvoi de negru, ochi de pisica sclipitori, gene false groase s buze indraznete de un rosu  rece tonifiant.

Acesta este look-ul universal, si nu degeaba: arata bine orice nuanta de ten ai avea, produsele necesare se gasesc peste tot, si este potrivit pentru orice eveniment ai avea, de la cina cu familia pana la petrecerea de birou.

Cum poti sa realizezi acest machiaj? Iata cateva tutoriale, care desi urmaresc acelasi scop, au interpretari diferite asupra modului de realizare si al aspectului final.

In tutorialul Laurei Lee vei vedea un machiaj monocromatic, care foloseste visiniul intens pentru a da aspectul de sarbatoare

Daca vrei un aspect mai „girly”, care poate fi purtat si la petrecerea de Craciun de la birou, vezi tutorialul de mai jos. Desigur ca poti sa-l amplifici putin cu liner sau sa-l estompezi cu un ruj nude.

Daca vrei sa ai un look festiv, dar nu ai prea mult timp la dispozitie, vezi tutorialul de mai jos. Iarna este timpul in care  oricine poate folosi sclipiciul sau culorile reci.

Look-ul perfect pentru Thanksgiving

Ochi de culoare roz moale, care amintesc de acadele si boomboane. Este super „flirty” si foarte feminin

Un alt look perfect pentru Ziua Recunostintei si aproape oricand pe parcursul lunilor mai reci. Va va fi dor de aceste culori odata ce primavara se va intoarce.

Ochii aurii, calzi, sunt o modalitate foarte buna de a-ti lumina fata si a te simti bronzata pe tot timpul lunilor de iarna

Verdele poate fi intimidant uneori, dar acest tutorial iti va arata cum sa lucrezi cu aceasta culoare traznita.

Si in sfarsit un look deosebit, in care se resimte aerul luminos al unui machiaj de primavara-vara.

 

 

error

Like dacă îți place blogul meu