Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 11, 2018

Laptele este noul remediu pentru cearcăne. Vezi cum se poate folosi!

Laptele este noul remediu pentru cearcăne. Vezi cum se poate folosi!

Cearcănele sau zona pigmentată de sub ochi dau un aspect tern întregii fețe. Ele apar adesea datorită lipsei de somn, expunerii prelungite la soare, datorită unei alergii, etc. Aplicarea cremelor anticearcăn ajută, dar nu tratează cearcănele.

O alternativă naturală a cremelor anticearcăn este un ingredient simplu din bucătărie. Ei bine, e vorba despre lapte. Vitamina A și vitamina B6 prezente în lapte ajută la generarea de noi celule ale pielii, care capătă un aspect mult mai sănătos. Mai mult, acidul lactic din lapte ajută la decolorarea pielii.

Laptele este un remediu foarte ușor de utilizat pentru tratarea cearcănelor. Iată cum!

Lapte și apă de trandafiri pentru cearcăne

Proprietățile antiseptice și antibacteriene ale apei de trandafiri ajută la eliminarea inflamației și a roșeții.

Se amestecă lapte rece și apă de trandafiri în cantități egale. Se înmoaie un tampon de vată sau o dischetă demachiantă în acest amestec, îndepărtând excesul. Pune tamponul pe zona de sub ochi și lasă-l acolo timp de 20 de minute. Apoi clătește cu apă rece.

Repetă remediul de cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

Lapte și migdale pentru cearcăne

Un pumn de migdale se înmoaie în apă, lăsându-le peste noapte. A doua zi se pun la blender, pentru a obține o pastă fină. Aceasta se amestecă cu ½ linguriță de lapte. Amestecul se aplică pe zona d esub ochi și se menține timp de câteva minute, astfel încât să pătrundă bine în piele. Apoi se clătește cu apă rece și se usucă prin tamponare.

Poți adăuga o linguriță de miere pentru o și mai mare eficiență.

Lapte și miere pentru cearcăne

Mierea are proprietăți hidratante, ajutând la menținerea umidității acesteia.

Ai nevoie de o linguriță de lapte și una de miere. Încălzește puțin laptele și amestecă-l cu mierea. Aplică amestecul pe zona de sub ochi și lasă să stea timp de 15-20 de minute. După 20 de minute clătește cu apă simplă și tamponează.

Pnetru rezultate foarte bune repetă de 2-3 ori pe săptămână.

Lapte, castravete și suc de lămâie pentru cearcăne

Castravetele ajută la întinerirea pielii și la tratrea cearcănelor de sub ochi, acționând împreună cu laptele și sucul de lămâie.

Într-un bol adaugă o lingură de lapte, o linguriță de suc de castravete și câteva picături de suc de lămâie. Amestecă bine toate ingredientele și aplică pe zona de sub ochi cu ajutorul unui tampon de vată. Lasă să stea timp de câteva minute înainte de a clăti cu apă.

error

Like dacă îți place blogul meu