Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 15, 2019

Machiajul cu un singur produs, sau cum să-ți creezi un look monocromatic folosind doar rujul

Machiajul cu un singur produs, sau cum să-ți creezi un look monocromatic folosind doar rujul

Viața ar fi pur și simplu mai ușoară dacă am putea folosi un singur produs pentru întreg machiajul, nu-i așa? Cu atât de multe produse și de reguli de respectat, ne simțim uneori copleșite, iar ora petrecută în fața oglinzii de machiaj pare cam lungă.

Ar trebui să te relaxezi totuși. Pentru că machiajul e o artă, iar regulile nu sunt chiar atât de stricte. Este în regulă să folosești un produs de machiaj pentru alt scop decât cel pentru care a fost creat, sau să schimbi pensulele între ele pentru a obține ceea ce-ți dorești.

Având acest lucru în minte, iată cum ai putea realiza întregul machiaj folosind doar un singur produs, rujul. Dacă nu ți-e teamă să încerci un look monocromatic, află cum poți proceda! Sunt doar trei pași simpli de urmat. 

1. Obrajii

Aplică puțin ruj pe pomeți. Încorporează-l  folosind o pensulă mare, pufoasă. O poți face și cu vârful degetelor, dar trebuie să acorzi suficient de mult timp, pentru ca obrajii tăi să capete o culoare naturală.

2. Ochii

Următorul pas este să adăugăm puțină culoare pleoapelor. Fără să apeși, aplică ruj pe pleoape. Tamponează ușor cu vârful degetelor pentru uniformizare. Continuă până când obții pe pleoape o tentă roz deschisă.

3. Buzele

In cele din urmă, ne ocupăm și de buze. Aplică rujul pe buze foarte ușor, fără să apeși. Dacă vrei, poți folosi vârful degetelor pentru ca nuanța buzelor să pară cât mai naturală.

Asta a fost! Nu trebuie să-ți fie teamă să folosești o singură culoare pentru tot machiajul. Dacă acorzi suficient timp pentru încorporare și uniformizare vei obține un look subtil și nuanțat. 

 

error

Like dacă îți place blogul meu