Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 20, 2015

Machiajul in 5 minute. Cum sa arati perfect intr-o clipita

Machiajul in 5 minute. Cum sa arati perfect intr-o clipita

Esti presata de timp dimineata, dar totusi vrei sa iesi pe usa aratand excelent?  Iata ce trebuie sa faci ca sa termini machiajul in doar 5 minute.

Fa-ti un kit de machiaj care sa includa tot ceea ce ai nevoie: anitcearcan, pudra,  fard de obraz sau bronzant, ruj rosu, rimel negru, pensule pentru amestecare, betisoare cu vata.

Inainte de a incepe, curata-ti pielea si foloseste o crema hidratanta usoara, care ajuta la fixarea machiajului. Produsele cu protectie solara sunt un plus pentru pielea ta.

Si acum machiajul:

  1. Anticearcanul – ideal este un corector stick, usor de utilizat. Alege o nuanta usor mai deschisa decat pielea ta si aplic-o dedesubtul si deasupra ochilor. Colturile interioare si zona de deasupra ochilor te vor face sa arati mai treaza.
  2. Pudra – foloseste o pudra cu un pic mai mult pigment. Aplica pudra cu o pensula, care se foloseste mult mai usor si mai rapid decat buretele de machiaj, iar aplicarea este mult mai naturala.
  3. Fardul si autobronzantul – cel mai bun este un fard luminos, transparent, si care nu arata „prea tare”. Poti sa pui putin autobronzant sus, aproape de linia parului.
  4. Rujul rosu – exista o gama larga de nuante de rosu, de la corai la rosul clasic, dar ideea este sa gasesti nuanta de rosu care ti se potriveste cel mai bine. Cum il gasesti? Incearca rujul inainte de a aplica orice alt machiaj. Daca iti sta bine, atunci aceasta este nuanta castigatoare. Pentru o mai mare rapiditate, foloseste un produs combinat creion de buze si ruj.
  5. Rimelul – aplica un singur strat gors de rimel negru. Straturile multiple inseamna mai multe minute de stat in fata oglinzii.

Si gata, ai terminat!

sursa: http://www.today.com/

error

Like dacă îți place blogul meu