Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 30, 2018

Măști de față cu căpșune pe care trebuie să le încerci sezonul acesta

Măști de față cu căpșune pe care trebuie să le încerci sezonul acesta

Pielea ta este pregătită pentru vară? O mască de față cu căpșune este exact ceea ce ai nevoie, mai ales că suntem în plin sezon al lor. Căpșunele conțin antioxidanți și sunt pline de vitamina C, care oferă pielii nutrienții hrănitori pentru o piele sănătoasă și fericită.

Dar știai că înafară de beneficiile pentru sănătate, căpșunele adaugă un plus la frumusețe? Da, e adevărat! Măștile cu căpșune te pot ajuta să obții un ten tânăr și frumos. Pete, roșeață, piele uscată, etc., toate au o singură rezolvare, iar aceasta este cu ajutorul căpșunelor.

Data viitoare când mănânci o căpșună, amintește-ți că, dacă o folosești extern, ea poate face adevărate minuni pentru pielea ta. Nu este greu de făcut. Vezi mai jos un ghid complet despre beneficiile căpșunelor pentru piele și cum le poți utiliza sub formă de mască pentru un ten frumos, fără imperfecțiuni.

Căpșune + Iaurt

Iaurtul conține acid lactic, care ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Dacă este folosit continuu, iaurtul dă un aspect mai tânăr și mai sănătos tenului. Combinația iartului cu căpșunele te ajută să obții piele moale și suplă.

Trebuie doar să amesteci suc de căpșune cu 1 lingură de iaurt într-un bol. Aplică pe față pasta obținută. Păstrează masca timp de 20 de minute, apoi clătește cu apă simplă.

Căpșune + Miere

Această mască de față este foarte utilă celor care vor să scape rapid de pielea pătată și deteriorată. Căpșunele calmează deteriorările provocate de soare.

Amestecă în cantități egale miere și suc de căpșune rece. Spală mai întâi fața și tamponează pentru a se usca. Apoi aplică pe față și pe gât. Lasă să stea timp de 30 de minute, apoi clătește.

Căpșune + Avocado

Deoarece conține vitamina E, care face pielea moale și suplă, avocado previne apariția acneei și a liniilor fine.

Ai nevoie de una sau două căpșune și o jumătate de avocado, care se pun într-un bol și se zdrobesc cu o furculiță. Se amestecă bine și se aplică pe fața proaspăt spălată. Lasă să stea timp de 15 minute, apoi se clătește.

Căpșune + Castravete

Pigmentul roșu din căpșune funcționează ca un protector solar și vindecă arsurile solare. Castravetele răcorește pielea și o hidratează.

Pune 1 lingură de suc sau pulpă de căpșune într-un bol, apoi adaugă 1 lingură de suc de castravete. Amestecă bine și aplică pasta pe față. Lasă să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește cu apă simplă.

Căpșune + Banană

Banana conține vitamina B complex, care reduce inflamația cauzată de acnee. Cele două ingrediente combinate ajută la vindecarea acneei și fac pielea cu adevărat foarte moale.

Într-un bol, pune una sau două căpșune, adaugă o jumătate de banană și zdrobește ambele ingrediente. Amestecă bine și aplică masca pe toată fața și pe gât. Lasă să stea 15-20 de minute, apoi clătește.

Căpșune + Lapte

Laptele este hidratant natural grozav; el strânge porii lărgiți, este bun și pentru arsurile solare și îndepărtează petele provocate de soare.

Într-un bol, pune o lingură de suc de căpșune. Adaugă o lingură de lapte și amestecă bine. Aplică pe fața curată. Lasă să stea 20 până la 25 de minute, apoi clătește.

Căpșune + Aloe Vera

Aloe vera ajută la vindecarea arsurilor solare, rănilor și inflamațieu cauzate de acnee. Este și un hidratant natural care menține pielea bine hidratată.

Ia o frunză de aloe vera și extrage gelul din ea cu un cuțit sau o lingură. Amestecă o lingură de suc de căpșune cu o lingură de gel de aloe vera. Aplică pe piele și lasă timp de 15 minute, apoi clătește.

Căpșune + Frunze de mentă

Menta are proprietăți antibacteriene și este foarte utilizată în cleansere, astringenți, tonere și creme hidratante.

Ia o mână de frunze de mentă și zdrobește-le. Adaugă 2-3 linguri de pulpă de căpșune sau suc de căpșune peste ele. Aplică pasta consistentă obținută pe față și pe gât. Așteaptă timp de 20-30 de minute înainte de a clăti cu apă rece.

error

Like dacă îți place blogul meu