Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 12, 2023

Metode naturale pentru a scăpa de stările de greață

Metode naturale pentru a scăpa de stările de greață

Dacă nu vrei să apelezi la medicamente pentru a scăpa de stările de greață, poți să folosești cu încredere un aliment minune. Este vorba de miere! Pe lângă faptul că este un îndulcitor natural, bogat în nutrienți esențiali, mierea ajută și la digestie și elimină senzația de vomă.
 
Mierea are proprietăți antibacteriene și antimicrobiene, precum și enzime care te ajută să scapi de indigestie. De asemenea, mierea conține potasiu, care este un adjuvant în stările de greață și neutralizează aciditatea stomacală.
 
Iată cum poți să folosești mierea pentru a scăpa de neplăcerile provocate de starea de greață.
 
Metoda 1
 
Consumă o lingură de miere naturală de 2 sau trei ori pe zi, înainte de masă și cu 20 de minute înainte de culcare. Alternativ, poți să adaugi o lingură de miere într-un pahar de apa caldă și să consumi acest amestec zilnic.
 
Metoda 2
 
Amestecă o lingură de miere cu o lingură de suc de la o lămâie. Consumă după ce ai inhalat mirosul de la lămâie (este cunoscut faptul că mirosul acestui fruct ajută la diminuarea senzației de vomă). Alternativ, poți să adaugi 2 linguri de miere într-un amestec dintr-o lingură de suc natural de lămâie și o lingură de suc natural de ghimbir. Acest amestec se consumă zilnic.
 
Metoda 3
 
Scorțișoara are și ea proprietăți care te ajută atunci când experimentezi stări de greață. Poate să vindece iritația stomacală și să trateze senzația de greață provocată de indigestie sau de reflux gastric.
 
Amestecă o jumătate de linguriță de scorțișoară într-un pahar de apă. Lasă la fiert pentru 10 minute, apoi treci apa fiartă printr-o strecurătoare, după care adaugă o lingură de miere. Bea încet acest amestec. Atenție! Este bine ca femeile gravide și cele care au născut recent să evite să bea această băutură.
error

Like dacă îți place blogul meu